rozmýšľala by som jak odrbať smrť popri jedení, pití a písaní môjho celoživotného diela s vlastnými ilustráciami (to už by som mala dávno za sebou vytvorenie môjho prvého a posledného singlu)
asi co obycajne,bo by som o nich pravdepodobne nevedela dopredu,kedze o tom nik nevie...a keby som bola chora,tak by som bola na nejakom ozarovani alebo tak.
Keby mi zostáva mesiac a pol života, zrejme by nebolo niečo v poriadku, zrejme by som bola riadne chorá. Najskôr by som chorľavá ležala niekde na lôžku, hľadela do stropu a čakala na to, keby to príde.
Bola by som na ceste niekde medzi Čínou a Japonskom, pretože ak človek chce stihnúť vidieť všetko za 47 dní, musí si tak trocha pohnúť A samozrejme, písala by som o tom blog. Síce vieme, že depresia sa postupne znásobuje, ale tvárme sa, že neexistuje. A po Japonsku Amerikááá!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
úžasné fórko
súhlasím, skvelé fórum, naozaj
no, neviem, to by som bola asi niekde vo Francúzsku a jedla syr alebo na Mont Blanc-u
ja by som rozmyslal, kolko dni mi zostava, lebo ja vzdy takto zabudnem, ak si to nepoznacim niekde..
V prvý deň by som to asi zapil