takže určite by som chcela vrátiť čas aspoň na začiatok augusta 2011 a už by som neurobila tú chybu!!!!!!ktorou sa všetko zmenilo alebo na obdobie október - november 2010 -tiež super obdobie alebo najradšej na rok 2007-2008 a urobila by som všeeeetko inak a mohla by som byť teraz šťastná....
11-12 júl 2010 a nič z toho čo som spravila by som nespravila , následne 13.7 by nebol nejhorší deň môjho života ... a teraz by som tu nemala ani jeden blog
a ešte včerajšiu noc + asi 10 nocí za posledný rok ... potom ešte jeseň 2008 , ale tu by som nič nemenila, len by som si zas vychutnala tie prenádherné chvíle ...
1.) máj tohto roka.. ešte pred tým, ako som najlepšiemu človeku v mojom živote začala vravieť, že sa musíme rozísť, lebo sa sťahujem 25km od neho... najväčšia kravina, akú som vtedy mohla urobiť...
2.) späť na Uprising tento rok, kedy som z hnevu urobila kopec chýb...
3.) september... nikdy nezačať ľúbiť niekoho, koho som nebola hodná a len som mu ublížila...
vlastne.. nechcem vrátiť čas tam, kde mi bolo dobre, ale skôr napraviť tie chyby, ktoré som urobila...
@ciernocervena presne tak načo vracať čas na den alebo chvílu kde to bolo super... ved aj preto to bolo take perfektné lebo to nezažívame každý deň. Skôr by som vrátil čas tam, kde by som chcel niečo urobiť inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ešte 4.3.2011 Blava , Juska Salminen...
a auto birdz stretko v BB 2010, úplne fasa deň
2.) späť na Uprising tento rok, kedy som z hnevu urobila kopec chýb...
3.) september... nikdy nezačať ľúbiť niekoho, koho som nebola hodná a len som mu ublížila...
vlastne.. nechcem vrátiť čas tam, kde mi bolo dobre, ale skôr napraviť tie chyby, ktoré som urobila...