@insomnya to by som si nedovolil ...vieš, keď sa nazbiera istý počet ľudí, ktorý zastanú jednotný názor v nejakej zmene, možno to prinúti @tomas -a k iniciatíve tú zmenu naozaj uskutočniť
...nie že by som teraz chcel rozvracať Birdz alebo čo...som len spojka
len po technickej stránke? hmm....asi prerobila hviezdičkovanie - teraz je napríklad 10 hodnotení spolu za 4 hviezdy lepšie, ako 9 hodnotení spolu za 5 hviezd. toto nie je také ťažké upraviť, stačí napríklad násobiť 10x4 < 9x5 a podľa toho to zoradiť. proste, nech je to viac kvalitatívne, keď už to tu máme.
@anzu to sa mi zdá už také trošku okrajové, hraničiace s nepodstatnosťou... myslím napr. vzhľadovo, ale aj, ako vravíš, technické veci...niečo ako nové kategórie priraďovania ankiet a fór, a tak...
opravil hlupe chyby ktore tu su (napr znak " v anketach),
sprisnil kontrolovanie pravidiel, hlavne co sa tyka webiek pretoze niektore su fakt strasne ked tam ludia odstrania vsetky prvky stranky a hlavne tlacitko shuffle!,
a pridal nieco co by tak nejak nutilo uzivatelov sa navzajom zoznamovat, napr hry alebo... neviem co (ano viem ze na to staci aj forum a vsetko co tu je, ale ja by som bral este nieco navyse)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
...nie že by som teraz chcel rozvracať Birdz alebo čo...som len spojka
Keby som mohol, tak by som zmenil vzhľad Birdzu.
Aj ja by som zmenil vzhľad, alebo by som dal k dispozícií nejaké štýly s možnosťou prepínať ich...niečo ako má pokec napr.
Toto » www.birdz.sk/nastavenia/webk...
ti nestačí?
Nikdy nikde na Birdzi nepoužívaj slovo na "p"!
sprisnil kontrolovanie pravidiel, hlavne co sa tyka webiek pretoze niektore su fakt strasne ked tam ludia odstrania vsetky prvky stranky a hlavne tlacitko shuffle!,
a pridal nieco co by tak nejak nutilo uzivatelov sa navzajom zoznamovat, napr hry alebo... neviem co (ano viem ze na to staci aj forum a vsetko co tu je, ale ja by som bral este nieco navyse)