@sisska ???? každý si na fb dáva čo chce, pridáva koho chce a trávi tam toľko času, koľko chce... o čas a súkromie sa oberáš len ty sama ...a nie facebook..
@sisska čas, súkromie? šak možem mať založene konto na fejsbúku a budem tam chodiť kedy sa mi chce (žiaden čas to nezoberie) a dám tam čo chcem (nič zo súkromia to nezoberie)
odkedy mam konto na facebooku travim viac času na nete ..ale tak ma to svoje klady aj zapory ..ked nieco potrebujem staci zapnit pc a nemusim volat ani sms pisat ..uz nemam velke faktury
Mám konto, kde nemám svoje celé meno, takže tam nemám milión priateľov, priateľov mám iba takých, čo som si sama pridala.
Nedávam tam fotky, stavy, pridavám sa občas iba do skupín, raz za čas si niečo zahrám, občas zasúťažím, odpíšem na správy, takže nerobím tam nič také, čo by mi bralo súkromie.
Takže nemám dôvod svoje rozhodnutie ľutovať, aj ked by som prežila aj bez FB, nie som od neho závislá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Musela by som kvôli informáciám do školy.
Nedávam tam fotky, stavy, pridavám sa občas iba do skupín, raz za čas si niečo zahrám, občas zasúťažím, odpíšem na správy, takže nerobím tam nič také, čo by mi bralo súkromie.
Takže nemám dôvod svoje rozhodnutie ľutovať, aj ked by som prežila aj bez FB, nie som od neho závislá.
Ani ten čas ani súkromie.