bez penez si veľké h..., skús tri dni neisť domov, spať na lavičke a jesť čo si vyžobreš niekde na stanici! a s robotou nepočítaj, tekého zmagoreného špinavého a smradľavého ťa myslíš kto zamestná .............filip
@zajkousko to ti verím aj ja som sa stretol s jedným čo sa odtiaľ vrátil... bol v pohode ale vravel že toho čo zažil sa už nezbaví a bude sa s tým musieť naučiť žiť
ale dosť záleží aj od osobnosti, ja si tam seba viem predstaviť, no realita a predstava býva dosť často odlišná
áno dá sa začať úplne bez prachov, ak ti nevadí spať na ulici. ...ak sa z toho nedokáže postaviť starší a skúsenejší bezdomovec akoby sa to mohlo podariť nejakému nevyzretému, neskúsenému človeku ?
Šla by som na nejaké gazdovstvo, ranč, či farmu a tam by som za prácu mala ubytko (aspoň v stajniach), vodu a nejaké to jedlo. So psom by som robila na ulici dogdancing, to dosť vynáša, už som skúšala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Osobne si myslím, že ja by som to s holou kožou nezvládol.
Ked sa nad tým seriozne zamyslím a zvážim všetko , tak asi nie.
Potom by ma zavreli
ale dosť záleží aj od osobnosti, ja si tam seba viem predstaviť, no realita a predstava býva dosť často odlišná