Keby ste si mohli vybrať jednu osobu zo SLOVENSKA,ktorú by ste dostali na celú noc s tým, že by ste s ňou/ ním mohli robiť čo len chcete,kto by to bol,prečo a čo by ste robili?
Jimmy Pé asi.... vyzerá podarene... asi by som ale od neho chcela max. aby mi niečo zahral..........a rozprávali by sme sa do rána na gauči, pýtala by som sa ho na nejaké hlúposti a tak... nič viac mi s ním netreba.
Toho chobota hlúpeho čo sa so mnou už nechce rozprávať by som si vybrala, lebo ma sere a neviem sa takto presne vyjadriť čo by som s ním robila :-S asi by sme sa rozpravali
tak to je fakt tazke tu akoze nikto nemysli na sex ale tak ja ano a ked som to spravne pochopil osoba nemusi byt celebrita takze by to skor bol niekto koho tu nikto nepozna
hmm ... len porozpravať sa, čiže by sme sedeli na posteli (ako vtedy) a viedli teraz už o dosť dlhšiu konverzáciu ... proste tú konverzáciu zrejme potrebujem raz uskutočniť, takže ak by to šlo takto hneď by som to vzal ... a okrem toho rozhovoru by to boli iba pohlady do očí a dúfam že aj odpovede
Dosť komentov som našiel že asi nokoho...nepoznáte pekných ľudí Sabínu Plevákovú jednoznačne najkrajšia žena na svete a nerobím si srandu naozaj...ale šiel b som s ňou cvičiť, na také veci mám priateľku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale chcela by som, len ak by aj ta druha osoba chcela
Tak fakt ma nikto okrem frajera nenapada .
@kosmiklove co si pod slovom tyral predstavujes?
ale! predsalen.. vyberám si teba @dee99 ! a celú noc by sme si spievali koledy!