asi to čo doteraz. keby som vedela že už zbýva len tolko, nemala by som chuť už ani nič meniť. možno by som si akurát tak objednala pizzu, zahrala s rodinou scrabble a sla spat
šla by som si zohnať sponku s motýlikom, nejaká diskotéka, šla by som do BB, prečítala by som všetky knihy od Dominika Dána, ktoré som nestihla, šla by som do nemocnice na 15. poschodie a povedala, doktorom a sestrám akú skvelú prácu robia a poďakovala im, dala by som sa ostrihať na krátko, šla by som si zahrať futbal, chcela by som vidieť tých dvoch popletov z Ťahanoviec a teraz rozmýšľam, či by som to všetko stihla..
Hned prvý deň by som šla za chlapom , ktorého milujem, a ukecala by som ho, že na veku nezáleží a ja ho milujem.Strávila by som s ním väčšinu týždňa a ostatok asi s tými pár ludmi, ktorých mám rada, a na ktorých mi záleží.
hmm asi by ma chytila depka strašná..tak by som ju išla zapiť tequillou do Tijuany s kamarátmi..potom by som zbehla do Californie.. skúsila surf a asi by som to skončila na Hawaii .. šťastná,že som bola tam,kde som vždy chcela byť
najprv by som sa rozlúčila s rodinou, poprosila o odpustenie za všetko zlé čo som im narobila a poďakovala za všetko čo pre mňa robili ... poskladala by som partiu najbližších ľudí ... išla by som na koncert Slipknotu ... riadne by som sa ožrala...skúsila všetky drogy sveta... to by trvalo tak 5 dní ... a zvyšné dva by som ešte dala do poriadku vzťahy s ľuďmi, ktoré som nejak pokazila... nabúrala by som sa do televízií a verejne vyhlásila, že tento systém je napiču a vysypala by som tam všetko čo ma na svete sralo, posledný deň by som si zariadila pohreb a tak ku koncu dňa, by som išla do BA, NR SR by sa stala mojou obeťou ... na celú budovu by som im napísala nejaký (vulgárny) odkaz a podpísala sa ....
Išla by som za ním a dala by som mu najkrajšiu pusu potom by som bola v bare do rána a kecala s kamarátmi ... Išla by som s mojou švagrinkou niekam,a ešte by som si niečo naplánovala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Išla by som za dvomi veľmi dobrými kamarátmi, ktorých poznám iba cez internet zatiaľ.
Skočila by som si tandemový zoskok padákom, bungee jump a išla by som na zorbing.
A nakoniec by som odišla do Kanady, kde by som posledné dni strávila v krásnej prírode a divočine...The end..
Splnil by som si svj dávny sen a išiel by som do Japonska. Tam by som zobral svoju veľmi dobrú kamarátku @ericca
Skočil by som s padákom z lietadla
Podnikol by som cestu ponorkou (milujem podmorský svet)
a nakoniec by som večer siedmy deň zapol televízor a pozeral.
no vselico mozne
ale...
asi by som skapal uz 5ty den
aj tak by som nestihla za tých 7 dní, to čo by som chcela
a posledný deň by som asi každému čo poznám povedala čo si o ňom popravde myslím, poviem čo by mal/a na sebe vylepšiť a umriem šťastná a kludná