Keby ti niekto poslal z bazosu namiesto danej veci par skaliek, co spravis?
Zaujima ma to, lebo to z dakeho pravneho hladiska neviem. Brat mi vravel o typkovi co namiesto notebooku na dobierku po zaplateni dostal krabicu so skalkami. Ako sa vlastne daju riesit taketo ojeby?
@foxie no ale ten notas bol na dobierku, tam na poste zaplatis, dajme tomu 200eur, daju ti balik, ktory vazi vcelku dost a doma rozbalis - a bude tam piesok/skaly
myslim ze dobierku mas pravo pred prevzatim skontrolovat, to je uz chyba kupujuceho, ze to nerobi
anyway, z hladiska prava je (paradoxne) lepsie sa osrat o vacsiu sumu, min. 266e, lebo vtedy je to z hladiska skody trestny cin, ktorym sa budu zaoberat. samozrejme, nechavat si vsetky doklady, komunikaciu apod. ale z bazosu by som aj tak nic drahe neobjednavala, ak tak osobny odber.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
anyway, z hladiska prava je (paradoxne) lepsie sa osrat o vacsiu sumu, min. 266e, lebo vtedy je to z hladiska skody trestny cin, ktorym sa budu zaoberat. samozrejme, nechavat si vsetky doklady, komunikaciu apod. ale z bazosu by som aj tak nic drahe neobjednavala, ak tak osobny odber.