tí čo dali ano, sú podľa mňa potenciálni vrahovia a dával by som si pred nimi bacha...
ale na koniec by aj tak pre trochu šťastia v nejakom čase, skončili v horúcom pekle, kam patria
z tých čo dali nie, by 70% zmenilo svoj názor, lebo vidina ľahko získaného šťastia (peniaze, majetok), by ich presvedčila, že konaju správne a skončili by tak isto ako tí vyššie popísaní...
Povedzme. Ze tych vesmirov je viac nez len jeden paralelny...a v jednom z nich za peniaze hej, ved sranda...diabolsky zivot po zmluve s diablom. A potom v dalsom by som si zapredala dusu za vacsiu silu uskutocnit svoje sny. Aby vsetko bolo dokonale krasne a take ze ano jedna prilezitost mi neujde, takmer ako iny clovek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale na koniec by aj tak pre trochu šťastia v nejakom čase, skončili v horúcom pekle, kam patria
z tých čo dali nie, by 70% zmenilo svoj názor, lebo vidina ľahko získaného šťastia (peniaze, majetok), by ich presvedčila, že konaju správne a skončili by tak isto ako tí vyššie popísaní...
filip