Keby vám niekto povedal: "Na mieste, ktoré vyslovíš, sa hneď teraz ocitneš" - čo by vám prvé napadlo, kam by ste chceli ísť?
Som teraz v jednej spoločnosti, kde sa rozpútala takáto diskusia. Je zaujímavé, koľkým ľuďom prebehne hlavou milión myšlienok a nevedia si vybrať, a naopak, koľkým nič nenapadne. Zamyslite sa na chvíľu a napíšte prvé, ale naozaj prvé miesto na svete, ktor
hrooozne vela miest by ma napadlo xD asi ako prvý londýn ale to by bol asi len taky reflex xD lebo som tam vždy chcela isť , ale keby som si mohla vybrať naozaj všade ... to by bolo tažke xD možno na mesiac xD
@mm47 lebo by ma isto napadli také kraviny, že ak by som sa tam zjavila viditeľná, tak by nastala nezvyčajne absurdná/trápna/komická (asi všetko dokopy) situácia
@pernik neboj sa ja o tvojej hetero orientácií nepochybujem ani najmenej jasné že ja s ním...ale ak chceš..len prosím ťa s nejakým iným, nie s tým mojim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Alebo Miami,Dubai...
- ako by som sa dostala naspäť
- či by som bola viditeľná alebo nie
a podobne
Ale inak Londýn, of course..
alebo Amsterdam
alebo Moldava,park, lavička(4.4.2010)
je velmi zaujimave co ludi napadne..
Dobrodružstvo pod Himalájami, Čína, Tibet, Nepál.
ak jedno, tak jej začiatok!
a, Niekam na východ, do skrine @narazuvzdornaa. Potom by som vyskočila a urobila: ,,BU!" Putá, bičík a šlo by sa.
b, Niekde v Bánovciach nad Bebravou by tiež bodlo byť
c, Na druhý koniec Bratislavy, Polus City Center, kam teraz musím ísť a vôbec sa mi nechce. Pekla!
...možno ešte Paríž, Perth, Sydney..
Potom Vancouver, San Francisco, New York a Londýn. Klasika
akurát u mňa to je Trenčín
Omaha Beach, vrchol jednej z veží chrámu Sagrada Familia, Stonehenge, v retrospektíve Vizovice ....Bolo ich strašne veľa
@stenatko -> b, Heej? A prečo?
potom Austrália
Ohio,Utah
@mielikki preco by si nemala byt viditelna?
@filipkoo bola by ťa viac menej škoda
1-b, Galanta - kľudne iba vyvenčiť jednu hrdzavú líšku, ktorá si nadáva pes
2, Stredozem
3, Rokfort!!!
Nakoľko tu vysedávam s mokrou hlavou vo vábnom pyžamku, išla by som nanajvýš do kúpeľne.
V civilizovanejšom stave Škótsko