to ako keby som mu ja povedala nech si dá zväčšiť pipíka ....ja by som sa nasrala...aj keď priznávam som plochá, ale ja som ešte vo vývine. A aj tak by som nešla lebo už len tá predstava nejakého silikónu v sebe sa mi hnusí..
a keby si ich dám zväčšiť a s týmto sa náhodou rozídem a nájde sa iný, ktorý by chcel pre istotu, aby som si ich dala zmenšiť? čo som pajác, aby o mojom tele rozhodovali iní? keď sa niekomu nepáči, prosím tam sú dvere....a za nimi isto nejaká, ktorá bude tomu môjmu "drahému" proporciovo plne vyhovovať...
co ja viem... tazko takto povedat ako by som zareagovala. ak by to bol novy partner bol by asi o chvilu single keby mi to len tak znicoho nic praskol do ksichtu. ak by to bol palo, tak by som asi chvilu nanho neveriacko kukala ci si robi zo mna prcu. nebranim sa tomu, ale asi az po dvoch detoch ked poklesnu (a ak by ma partner vtedy poziadal o plastiku aj by som ho asi chapala , dovtedy nemam nejaky extremny dovod na nespokojnost. su akurat a ak sa chlapovi nepacia hybaj inam
by som povedala vetu, ktorú ma naučil brat: "Pojeb sa a skap!" plus by som pridala: "Ja som nebola taká p... aby som ti niekedy povedala, že máš groteskne a neuspokojivo malý klacek, tak to ti pekne ďakujem!"
A keby išlo o iného muža, to si teraz predstaviť neviem.
Poslala by som ho do p***. Ja nebývam vulgárna, ale v takomto prípade by som sa asi neudržala. Nepotrebujem takého megalomana, ktorý by chcel, aby som ich mala ešte väčšie, než ich mám teraz.
No tak toto keby mi povedal moj priatel, by ma asi drblo... @ _@ Ked ma problem, nech si ich da zvacsit sam.. " Urcite by som kvoli nemu nesla pod skalpel..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
co je to za chlapa, co si nevie vazit telo svojej priatelky so vsetkymi chybami a nedokonalostami?
tak nech si kupi nafukovaciu ancu, sedlak
@wewo dvanástky? ti mece? ako spala? po stojačky?
A keby išlo o iného muža, to si teraz predstaviť neviem.