asi zbicovat, vsak to by netrvalo dlho kym by netiekla krv...par ran a take bicovanie kedysi bolo na dennom poriadku, zahoji sa to a je to ale aj vlas za vlasom by bolo zaujimave, ale nechcel by som s tymi teroristami stravit 2 mesiace...tolko casu na nich nemam
@mirokic co je na tom trapne?Zaujima ma co by si vacsina ludi vybrala keby sa nieco take stalo.Mna zaujima toto, teba zaujima Iveta Malachovska a precu su jebaky zo stresu tak tisk
to s tými vlasmi... síce ich mám rada, ale kým by bolo vidno, že mi nejaké chýbajú, už by ma aj stihli zachrániť (aspoň ak by to bolo v americkom filme )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
-ruky potrebujem, lebo hram na gitare... s jednou to nejde...
-noha, ta by mi az tak nevadila, lebo nesportujem, aj ked, zase problem s pohybom... uz nikdy by som nemohla bezat na autobus a tak...
-ucho tiez potrebujem kvoli hudbe...
-oci tiez potrebujem, ci pri hudbe a tiez esteticke dovody... navyse, zrak je najdolezitejsi zmysel...
-vlasy nikdy! milujem svoje vlasy...
-zbicovat, to by celkom aj slo, aj ked by mi tym znicili jedinu cast mojho tela, ktoru mam rada - cize chrbat...
-kebyze mi vybrali organ, to by som zomrela...
-a keby ma zmlatili, to by mi par kosti aj polamali a aj na tvari..
-takze, radsej by som usla
to radsej nech mi to ucho odrezu a potom pojdem na plastiku