no tak ja by som si pôomyslela to že no ku*va a že je pomne aj že supre budem duch a začala by som sa modliť a že konečne skapem a kričala by som a to všetko dokopy .ako prve ze no ku*va potom by som zacala kricat pootm by mi doslo ze konečneee preč z tohoto zivota potom ze budem duch a konec skapala by som .jupiiii !!!
aspoň o mne budú písať v novinách v zahraničí lebo na Slovensku je to dosť nereálna situácia a ak by som to prežila bola by som ako bonus slávna
Keby to niekto natočil na youtube by som bola hviezda a potom by za mnou prišli z relácie Blízko smrti a pýtali by sa ma na čo som myslela .... a ja poviem že na to že padám... potom by som sa zamyslela nad otázkou: načo som cestovala do zahraničia pozrieť sa na mrakodrapy? aby som z jedného z nich padla? .... mohla som ostať doma a spadnúť z nejakej bytovky radšej
možno by som dúfala že spadnem na nejakého náhodného turistu ako to bolo v Amélii keď tak nejaká baba zabila jej mamu pri skoku z Notre Dame. Aj keď dosť pochybujem že by mi ten pád na "mäkké" pomohol
tak ako @1 tiež si myslím, že nemáš šancu na niečo myslieť, skrátka nič, možno sa ti vyjaví pred očami celý život, netuším ale rozhodne si človek vtedy niečo nepovie.
hmm, už viackrát v živote som myslela, že je koniec a vtedy som povedala buď nadávku, alebo "definitívny koniec" .. a toto tu je už také.. že určite zomriem .. hovorí sa, že pred smrťou človeku prebehne celý život pred očami
no spomenula by som si asi na videoklip mojej oblubenej skupiny...tam to bol len sen tkze by som sizaspievala Bring Me To Life a dufala ze je to len sen...ale by som sa len modlila nech to cim skor skonci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale asi skôr no do rit...(bum)
I Believe I Can Fly
Keby to niekto natočil na youtube by som bola hviezda a potom by za mnou prišli z relácie Blízko smrti a pýtali by sa ma na čo som myslela .... a ja poviem že na to že padám... potom by som sa zamyslela nad otázkou: načo som cestovala do zahraničia pozrieť sa na mrakodrapy? aby som z jedného z nich padla? .... mohla som ostať doma a spadnúť z nejakej bytovky radšej
možno by som dúfala že spadnem na nejakého náhodného turistu ako to bolo v Amélii keď tak nejaká baba zabila jej mamu pri skoku z Notre Dame. Aj keď dosť pochybujem že by mi ten pád na "mäkké" pomohol
A potom by som cítila to, čo najviac neznášam; bezmocnosť.
2.dufam, ze ma zabije odpor vzduchu skor, nez ten beton podomnou
3.ako asi bude zniet roztresknutie mojej lebky,hm?
alebo len jedno slovo. alebo žiadne. asi podľa nálady.
řekl lááááááááááááááááááááááááááááááásko máááááááááááá....^^
a potom samozrejme nadavat a nesmierne sa smiat, ak by som stihla