Podľa mňa by najskôr malo navrch NATO.Varšavská zmluva by však v istom momente po strate ČSSR,Maďarska,časti Poľska a Ukrajiny začala vyhrávať.Vyhrala by Varšavská zmluva,ale bolo by to pre ňu v konečnom dôsledku také Pyrrohovo víťazstvo.
Neviem čo tu väčšina píše o jadrových zbraniach a dáva náznaky že by nastal koniec ľudstva, ak autor jasne napísal v otázke že medzi NATO a Varšavskou zmluvou by viedla konvenčná vojna.
Konvenčná vojna je vojna bez chemických, biologických a jadrových zbraní. Pre laika povedané, by to bola vojna ako 2. sv. vojna.
Jednoznačne by vyhrali Varšavské vojská, niet čo dodať.
mnoo, NATO a VZ. ?? uff tazka otazka, ale podla mna, by takato situacia mala dve riesenia,. bud atomova vojna, alebo zmiernenie tychto paktov.... lebo povedzme si narovinu vzdy bola rivalita Zapad-Vychod, ale vytaz na 99 percent by nebol ziadny, bud , alebo co som pisal... lebo ani USA, ani Rusko su neni taky blby, aby si nechali brnkat po nose a keby ide do ttuheho a ozaj sa zacne bojovat s atomovimy raketamy, taq svet zanikne velmi rychlo, ale podla mna je pravdepodobne ze kby ktomu doslo, tak by to skoncilo uzavretim primeria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Podľa mňa by najskôr malo navrch NATO.Varšavská zmluva by však v istom momente po strate ČSSR,Maďarska,časti Poľska a Ukrajiny začala vyhrávať.Vyhrala by Varšavská zmluva,ale bolo by to pre ňu v konečnom dôsledku také Pyrrohovo víťazstvo.
v rusku ešte nikto nevyhral........filip
Konvenčná vojna je vojna bez chemických, biologických a jadrových zbraní. Pre laika povedané, by to bola vojna ako 2. sv. vojna.
Jednoznačne by vyhrali Varšavské vojská, niet čo dodať.
Ja milujem a vyznávam NATO.