Keby ,že príde kúzelná víla ktorá ti splní jedno želanie čo by to bolo?
Ja som nad tým dlho rozmýšľala a dospela som k záveru že by som si priala kúzelný prútik ktorý funguje len mne. aj tak sa to nikdy nestane ale môžte napísať.
ja by som si priala,aby odstranili ropne skvrny v mexickom zalive .....ale nie srandujem BMW mne by jedno stačilo nekonečne vela doprajem vám a budem mat dobry pocit
načo by mi bolo milión želaní...keď jediná vec by ma dokázala urobiť stopercentne šťastným...
takže prial by som si aby ma osoba, ktorú tak veľmi milujem, milovala tak isto ale je to nereálne po všetkých stránkach...či už len to že tá víla sa objaví, alebo že tá osoba ma bude skutočne milovať.. ani jedno sa nesplní
Mne príde divné aby mi niekto pomocou zazraku zmenil život. Radšej si ho vybudujem sám aj cez všetky prekážky. :p Ale kebu naliehala tak štastie a zdravie pre všetkých.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
chcela by som vedieť lietať
navštíviť veľa krajín sveta
a bla bla bla je to ho voláá
Alebo eurá.
@5
presne tak
a ak by mi ani v jednom nechcela/nemohla vyhoviet, tak by som si zelala....aaa uz si teraz zelaaam, tak to nemozem napisat, bo by sa to nesplnilo!
takže prial by som si aby ma osoba, ktorú tak veľmi milujem, milovala tak isto ale je to nereálne po všetkých stránkach...či už len to že tá víla sa objaví, alebo že tá osoba ma bude skutočne milovať.. ani jedno sa nesplní
ale nie. aby som vedela, co chcem