Dala by som si nejaký status. Stavím sa,žeby mal najviac like zo všetkých...
Dobre,teraz normálne.Asi by som napísala list kde by som povedala,čo chcem každému ....
A cinkla by som najlepšiemu kamošovi,že mam asi cca 10 min života,že nech skúsi rýchlo prísť a ešte by som cinkla priateľovi,že mam 8 min života a že už nestíha prísť ale,mám ho rada
ja by som vyšiel medzi ľudí a napísal by som list v ktorom by som všetko vysvetlil, išiel by som na spoved pretože to by bolo najrozumnejšie (a sa poserte ked si myslite že som dement) a tesne pred smrtou by som zoskočil z fakt velkej budovy a jednoznačne by som bol pri ludoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Dobre,teraz normálne.Asi by som napísala list kde by som povedala,čo chcem každému ....
A cinkla by som najlepšiemu kamošovi,že mam asi cca 10 min života,že nech skúsi rýchlo prísť a ešte by som cinkla priateľovi,že mam 8 min života a že už nestíha prísť ale,mám ho rada
pustil by som si nejakú tématickú hudbu
ale otvorila by som si cipsy a kolu a nejak si ju uzila
naslo by sa nieco ale to by som riesil az by to bolo aktualne
Takže by to bolo buď úrazom, kde by som zrejme ale nerobila nič, lebo by som nemohla.
Alebo by sa ma dakto hodlal zabiť, a to by som ho celý čas ukecávala, aby si to rozmyslel