dnes budem mať zemiaky po dvoch alebo troch mesiacoch, varím si zemiakovú polievku
ale na rozlúčku by som si dala zemiakové placky plnené štipľavým mäskom
a myslim ze nikomu by to nevadilo viac ako @etelnair ovi ktory papa pecene zemiaky niekolkokrat do tyzdna aj na ranajky aj na obed aj na veceru aj hocikedy
Keby sa tak stalo tak by minimálne 2 miliardy ludí v priebehu pár mesiacov zahynulo od hladu (tým nerátame tých, čo dnes umieraju od hladu.... K hladujucim by sa pridali dalsie 2 miliardy čo by zahynuli), kedze zemiaky su po ryži a psenici 3. najväčsí živitel ludstva.......
normálne varené zemiaky omastené maslom a cibulou by mi najviac chýbali asi, tie mám rada
a potom tie v šupke
no a ofc slivkové gule, lokše, kokošky a čojaviem :d
mám tu týždeň zemiaky a furt som s nimi nič nespravila asi idem papať zemiaky
francúzske zemiaky mám rada, bramboráky, s mäsom nejakým... chýbali by mi zemiaky
akože, so zemiakmi sa kamoším, ale asi by som za nimi neplakala, všeobecne ich jem ojedinele. Na rozlúčku by som si ich na pare "uvarila" len tak v šupke, ňami :letim:
@amikadze keď som mala asi 9 rokov, bola som s kamarátkou v tábore...bol už večer a boli sme hladné... no a zbadali sme debničku zemiakov a vybrali sme si z nej 2 zemiaky a zjedli sme ich surové no a dala by som si ten surový zemiak, aby som bola presvedčená o tom, že zemiaky sú hnusné ...potom by mi nechýbali určite
@simka1311 aha, takže teraz zemiaky neješ, keď si sa o tom už presvedčila?
hehheh, ale teda proti gustu žiadny dišputát, už som vo svojich útrobách zamordoval surové zemiaky rozličných variet a všetky mi prišli celkom zaujímavo chutiace.
a pripomenulo mi to záverečnú scénu z filmu Turínsky kôň.
@thrwtchr ale hej, jem len už nie surové, chutí to dosť zvláštne, aj keď si to už moc nepamätám, len viem, že sa to jesť nedalo a to video nejde otvoriť, ale prežijem to
vadilo.. raz mesacne si dam hranolky a jak by som to teraz robila?! plus napln z bryndtovych pirohod je brondzovo-zemiakova
a co zemiacky v kapustovej polievke ?! a pri grilovanom mamkinom masku?????? a tatove placky nejsu odveci obcas
Pre uspokojenie mojho zaludka mi staci tak pol zemaku za tyzden. Asi by mi nechybali. A ked, tak jedine take, pohadzane do pahreby, prakticky zhorete, ale s atmosferou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale na rozlúčku by som si dala zemiakové placky plnené štipľavým mäskom
A dala by som si hranolky. Om nom nom.
možno s rezňom
pečené som už dlho nemala, to by som si dala! alebo krokety, och bože...
kroketyyyy a bramborak .D
bolo by smutno za zemiačikmi.. nudlami, slivkovými gulami.. aaach hrozna predstava
a potom tie v šupke
no a ofc slivkové gule, lokše, kokošky a čojaviem :d
francúzske zemiaky mám rada, bramboráky, s mäsom nejakým... chýbali by mi zemiaky
zemiakovej kaše bych si dala kopcovaný tanier alebo americké zemiaky? alebo hranolky? nerozhodná by som bola ale kaša je naj
zemiaky jem máličko. a hranolky by som si dala na rozlúčku.
francuzske zemiaky by som si dal
dala by som si nejaké fajné hranolky alebo kroketky
Táto predstava mi spôsobuje veľkú úzkosť, zemiaky musia byť.
hehheh, ale teda proti gustu žiadny dišputát, už som vo svojich útrobách zamordoval surové zemiaky rozličných variet a všetky mi prišli celkom zaujímavo chutiace.
a pripomenulo mi to záverečnú scénu z filmu Turínsky kôň.
odporúčam zhliadnuť.
a co zemiacky v kapustovej polievke ?! a pri grilovanom mamkinom masku?????? a tatove placky nejsu odveci obcas