Tak skôr by som povedal že sa to používa v niektorých častiach slovenska . V mojej časti Slovenska sa to rozhodne nepoužívalo a skôr to bolo také úsmevné Také stredoslovenské mi to príde.
@chidori Hej, mohla by som vedieť viac o tej pointe so stredovekom? Prečo práve vtedy?
Sa mi tak zdá, že ani chladiace boxy vtedy neboli, tak to by som bola vážne radšej tým zbojníkom, ale.. ktovie, možno ešte prehodnotím názor.
Skôr ale kamenárom alebo tak niečo, to by som brala. Sochať pomníky a taaak.. Vyfúknuť džob Buonarroti-mu a zhrabnúť ten príma zárobok, čo sa dal dostať od bohatej rodiny bankárov 8).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Otázka ale znie, v STREDOVEKU.
Sa mi tak zdá, že ani chladiace boxy vtedy neboli, tak to by som bola vážne radšej tým zbojníkom, ale.. ktovie, možno ešte prehodnotím názor.
Skôr ale kamenárom alebo tak niečo, to by som brala. Sochať pomníky a taaak.. Vyfúknuť džob Buonarroti-mu a zhrabnúť ten príma zárobok, čo sa dal dostať od bohatej rodiny bankárov 8).