Pana prstenov samozrejme... sak to je najlepsia fantasy kniha... Tolkien je tolkien. HP aj ten trapny twilight sa moze strcit do riti a v nej do mysacej diery oproti Panovi prstenov
Z tochto "úchvatného" výberu pána prstenov.....tazko sa to cita....niektore knihy mam za par dni precitane a hentaku knizocku stva 200stranovu som cistala 3 mesiace a dostala som sa na 150 stranu xD alke bolo to po česky...takže to.... ale keby si môžem vybrať tak jednoznačne Strážcov času...
Nooo, budem mať čo robiť aby som povláčila lano, kompas, nafukovací čln, mačetu, baterku, svetlice na vystrelovanie aby ma uvidela záchranná helikoptéra, .... Nie ešte aby som knižnicu so sebou ťahala.
Z možností...ech, Twilightom by som si bez výčitiek podkúrila, LOTR-a by som sa učila naspamäť, aby mi nezakrpatel mozog.Potterovky by som fetovala (nenormálne krásne voňajú).
juuuuu..môj sen stroskotat na opustenom ostrove..aach ňo..ale myslim ze keby som tam uz bola tak by som nemala cas citat... chce sa ku mne niekdo pridat?ideme spolu STROSKOTAT?este 156 volnych miest v lietadle..podte podte bude srranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale inak by to bol malý princ ;
A nechcem aby sa mi tam knižky poničili...
konkretne nieco od Davida A. Gemmella
@bianca13 ty si este nehlasovala..
Z možností...ech, Twilightom by som si bez výčitiek podkúrila, LOTR-a by som sa učila naspamäť, aby mi nezakrpatel mozog.Potterovky by som fetovala (nenormálne krásne voňajú).
A možno Harry Potter ságu...Lebo tú som sa nikdy neprinútila čítat..Nejako ma to nebralo..už od jednotky
Al možno sa do toho niekedy prinútim..Asi cez leto...Hm...
Receptár prima nápadov..
Inak Henry Poser je uplne o ničom ,filmy ,kniha nič v tom není ..