vacsinou ked mi to chalani pisu tak odpisujem ze dakujem alebo s cudzimi nechodim. pokial to nie je niekto kho poznam z podniku alebo tak, vtedy zalezi ci sa mi paci a ci mame o com. inak som tak uz bbola vonku
keď mi nejaká baba napíše či idem na pivo ta zvačša idem, ale napríklad včera som neišla lebo som išla spať. ale dneska som ja napísala nejakej babe a idem na pivo!
Siel by som nech je aká chce...
Baví ma ked maju baby o mna zaujem pretoze mna takto uz ozvalo X dievcat a vacsinou som isiel, sranda jak ma kazda chce
Sa cítim potom tak povysene... !
vzdy som bol kkt ale teraz sice som furt kkt ale uz by som urcite isiel kedysi som sa hanbil hrozne aj ked akoze moc takych pozvani som nemal ale ked predsa len nieco ano tak som to posral vzdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Už aj to, že si niekto na mňa spomenie a niekam ma zavolá, mi urobí vždy radosť.
Ale hej chcem ísť na drink, dva, tri....
Baví ma ked maju baby o mna zaujem pretoze mna takto uz ozvalo X dievcat a vacsinou som isiel, sranda jak ma kazda chce
Sa cítim potom tak povysene... !