Najprv by som si pozrel výsledky všelijakých loto, euromilionov...atď. všetko by som si poodpisoval vrátil by som sa týždeň do zadu...podal by som žreby a bol by som milionár ..nič iné ma nenapadá, nič neľutujem a tak nič iné by som nechcel zmeniť
Cestovanie dozadu v čase je problematické... hrozí vzniknutie časových paradoxov... takže pokým nebude masové a polovica histórie aj tak kontrolovaná z budúcnosti neni to moc dobrý nápad...
skôr je zaujímavejšia ale úvaha čo robiť ak niečo staváš, ideš to vyskúšať a zistíš, že je to stroj času... ktorý ale ide iba dopredu, alebo dozadu a nikdy nie späť
Vela vecí. Napríklad by som siel do roku 1939 a povedal Hitlerovi že nech nezautočí na ZSSR lebo prehrá a povedal by som mu co vsetko viem o Nemecku ze tí Polskí vojaci co zautočili na Nemcov boli prezlečení Nemci a vsetko co sa dnes vie o 2. svetovej a vtedy to nikdo nevedel a uveril by mi potom že som prisiel z buducnosti.
Alebo by som sa vrátil do roku 1950 a varoval Stalina ze ked umre tak ZSSR pojde dole vodou a potom sa v r 1991 rozpadne a ze nech najde niakeho schopneho nasledovnika uz teraz alebo tak.
Alebo by som mozno ukradol jadrovku a ked by ma sli chytit fizli tak by som sa vratil v case o rok spat a do New Yorku alebo Washingtonu a pustil tu atomovku. A ked by vybuchovala vratil by som sa na Slovensko do sucastnosti.
Neviem.
Tak asi by som sa vrátil späť na deň keď som mal asi 13-14 (už nepamätám) a namiesto karate by som rodičov presvedčil aby ma prihlásili na basketbal..
Rozmýšľal som aj nad tým žeby som sa vrátil do nejakej hádky a odjebal by som niekoho nejakými argumentami čo ma napadli až po hádke ale to nemá zmysel už pre mňa tí ľudia s ktorými som sa doteraz hádal ma nezaujímajú čiže by to bolo zbytočné..
Tak asi by som sa vrátil ešte v čase do dňa keď zomrel otec a zabránil tomu... a jedno cestovanie v čase by som si ešte nechal do budúcnosti keby som dačo dojebal dôležité napr maturitu alebo nejaký pohovor do práce alebo tak niečo
vrátila by som sa s5 do štvrtého ročníka na základnej a povedala si svoj názor, ale nuž, verím že existuje dôvod, prečo sa môj život ubral takým smerom, akým sa ubral...
@sexywoman Asi si ma zle pochopil, 1.pochybujem o tom, že to zosnovali celé "teroristi" z Al-kajdy 2. Aj keby som mal názor, že to bolo tak ako sa to všade píše, bol by som skorumpovaný ? Preber sa....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
skôr je zaujímavejšia ale úvaha čo robiť ak niečo staváš, ideš to vyskúšať a zistíš, že je to stroj času... ktorý ale ide iba dopredu, alebo dozadu a nikdy nie späť
Alebo by som sa vrátil do roku 1950 a varoval Stalina ze ked umre tak ZSSR pojde dole vodou a potom sa v r 1991 rozpadne a ze nech najde niakeho schopneho nasledovnika uz teraz alebo tak.
Alebo by som mozno ukradol jadrovku a ked by ma sli chytit fizli tak by som sa vratil v case o rok spat a do New Yorku alebo Washingtonu a pustil tu atomovku. A ked by vybuchovala vratil by som sa na Slovensko do sucastnosti.
Neviem.
Rozmýšľal som aj nad tým žeby som sa vrátil do nejakej hádky a odjebal by som niekoho nejakými argumentami čo ma napadli až po hádke ale to nemá zmysel už pre mňa tí ľudia s ktorými som sa doteraz hádal ma nezaujímajú čiže by to bolo zbytočné..
Tak asi by som sa vrátil ešte v čase do dňa keď zomrel otec a zabránil tomu... a jedno cestovanie v čase by som si ešte nechal do budúcnosti keby som dačo dojebal dôležité napr maturitu alebo nejaký pohovor do práce alebo tak niečo
vrátila by som sa s5 do štvrtého ročníka na základnej a povedala si svoj názor, ale nuž, verím že existuje dôvod, prečo sa môj život ubral takým smerom, akým sa ubral...