@antifunebracka tak mnou by si v žiadnom prípade nemohol byť! by si haraškoval s mojím telom a to by som ja nedovolila! ....ja? hmm..ja by som chcela byť asi...asi TY!
nie, ak by som sa nebodaj ocitla v nejakom chlapskom tele a nejaká ženská by ma otravovala, tak by som asi majiteľa tela mierne skompromitovala prehlásením o skutočnej orientácií (a zvlášť, ak by sa mu neskôr to telo vrátilo
Bolo by asi fajn, keby som v tele mojej priateľky. Zisťoval by som, v akom vzťahu sú s ňou ľudia v jej blízkosti a presvedčil by som sa, čo ma skutočne miluje ^_^
@mayben ouu áno áno!..v noci neviem spávať lebo mám také beťárske myšlienky vieš! a tak si vždy pozerám môj telefonný zoznamček a tak sa vždy zastavím pri takej sexi cigánke a tak váham či vytočiť nevytočiť hmm...?!...a takto mi prejde celá noc a toho odrazom je to že už som 27 hodín nespala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Ale to asi len vtedy, keby bola niekde nad Zemou, predpokladám...
áno, a neobmedzuje sa to na Valentinu
ja by som asi chcela byt Sidney Crosby alebo mozno Christian Bale
Juj.. Tak potom sa drzo pripájam do skupiny vyvolených....
ponúkaš mi svoje telo na kozmický transfer? odvážnô
@zelenycaj ľahká pomoc, Theo Cosby!
V tej vete je toľko inotaja až sa hanbím odpovedať.
nie, ak by som sa nebodaj ocitla v nejakom chlapskom tele a nejaká ženská by ma otravovala, tak by som asi majiteľa tela mierne skompromitovala prehlásením o skutočnej orientácií (a zvlášť, ak by sa mu neskôr to telo vrátilo
dosť možné samozrejme, kto iný ako Mother Monster
Ach, človečina.... Ja by som s tebou rada pocestovala, ale či by moje telo bolo dobrým raketoplánom? Alebo by si snáď chcel na mne poletovať vesmírom?
"človečina smrdí! žena, kde ho schovávaš? hneď ho zjem!"
som si celkom istý, že keby sme sa mohli prevteľovať, mohli by sme aj ... fly to outer space, to find another race
Mmm....
Snáď vesmír prijme taký excentrický tandem aký ho čaká. Fajn. Balím psychedéliu a štartujem.
ak si štartovala zároveň s pridaním komentára, tak vtedy som pristával. asi si ma ani nezaregistrovala v sebe predtým.
Asi nie.
Mali by sme to zopakovať, nech si ťa konečne všimnem.
veru.
a medzitým sa možno tiež dozviem tvoje tajomstvá. balíčkov etc
Možno.
Ale s tajomstvami je to vždy o výmennom obchode.
Neboj sa. Mlčím ako hrob.