Predstavte si, že za vami príde človek, ktorý vám ponúkne peniaze za to, že sa s ním budete rozprávať. Ide o človeka, s ktorým sa napríklad nikto nechce baviť a teraz vám za to ponúkne prachy. Išli by ste si s ním pokecať ??
Ja by som sa s ním nemohla rozprávať, nemám rada depresívnych ľudí, veľa krát som sa takýchto týpkov snažila vyhrabať z depky, väčšinou som potom na nich ale ešte viac hulákala a vrieskala, lebo mi jednoducho pri nich pretiekli všetky nervy... A oni sa dostali ešte do väčšej depky, v akej boli.
také niečo bolo v tej knihe... jak sa volá... oné Kto chytá v žite? tuším tá... keď si chalan zaplatil šlapku, aby sa s ním rozprávala... a kludne, ja sa rada rozprávam, aj zadarmo
inak,dobre,ze si zalozil toto forum,bo vela ludi si chce s niekym pokecat,ale nejde to.netusime preco,ale nejde.preto asi tie vsetky blogy tu na birdz...
Ale inak, ešte nikto nespomenul, že to zaváňa podozrivosťou a napr. keby sa mi to fakt reálne stalo niekde na ulici, asi si automaticky chytím tašku a kontrolujem peňaženku, telefón a iné 'cennosti', lebo to je tak akurát na odvedenie pozornosti a môžem čakať, odkiaľ sa kedy kde priplíži človekov komplic. Nie, že by som bola paranoidná. Ale toto nie je tak vylúčené .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
teda keby som sa s niekym rozprával tak si myslím že by mi to išlo...
...ponúkam 5e za hodinu....prosím hláste sa
@stahli si dosť drahý
nemam problem bavit sa s ludmi, s ktorymi sa nikto nechce bavit
aj bez tých peňazí
peniaze ulahcuju zivot,ale ho neriesia.
@23 tak presne!