Neviem ako by asi baba zareogaal keby si ku nej prišiel - a spýtal sa: ,, Počuj vonku na parkovisku stojím so svojou žigulou, nechela by si okúsiť mojho vtáčika-letáčika??,,
hovorím že nie až tak , to by bolo blbé ale proste vieste čo myslím, niektorí si namotávajú ženské tak, že naletia apotom sp z toh ov p..i a to je onicom....
A najdu sa aj take, len by som nevolal za ziguli ale pri kostol... a nepouzil by osm slova okusit vtacika... znie ot blbo..
samozrejme že správnou kombináciou slov sa dajú dokázať divi - le ten dotyčný musí žiariť charizmou a sebaistotou a vtedy to už pôjde samo. Myslím že je potrebné byť hneď od začiatku úprimný k tomu druhém tak by som ju asi veľmi nenamotával ale šiel by som na to priamo - aspoň by som hneď vedel na čom som.
Ja som za priame vyjadrenie zámerov, lebo sladkými rečičkami som sa ani v 13-ich nedala obalamútiť (ujami pedofilmi - uráža to moju inteligenciu A pri takom jednaní z chlapa vyžaruje sebavedomie...čo je dosť imponujúce...ale zase mal by to vedieť podať nejak kultivovane
jj o tom hovorím, je potrebné vedieť vyberať slová... to pravdepodobne viem, len to že len asik raz za čas som na vrchole sebavedomia a len vtedy sa na neco take zmozem.. to je ten pruser... ale ada zajtra vlastne neksa vyda dačo.. absint ot istí...
Zrelá dospelá žena, ktorá považuje sex za rovnocenný akt radosti nepotrebuje okolo toho veľa hovoriť a väčšinou ona dá najavo záujem. Dúfame, že si nemyslíte, že si my vyberáme ženy. Je to naopak. Opporúčam prečítať nejkú knihu o reči tela. Fakt to funguje. Ale aj ona je radšej keď bude okolo toho romantika a dobýjanie.
Pozrite sa na prírodu, čo všetko musia samčekovia navystrájať a ako sa snažiť, aby samička súhlasila. Občas treba niekoho zabiť. U nás už skôr funkuje módne pblečenie, dobré auto, zlatá kreditná karta. A potom už netreba romantiku.
ist priamo na vec je vyhoda. Ked povie nie, tak ma clvoek aspon ulavu na dusi. ze to mal rychlo za sebou. Lebo tak sito by to skoncilo aj tymi sladkymi recickami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A najdu sa aj take, len by som nevolal za ziguli ale pri kostol... a nepouzil by osm slova okusit vtacika... znie ot blbo..
Zrelá dospelá žena, ktorá považuje sex za rovnocenný akt radosti nepotrebuje okolo toho veľa hovoriť a väčšinou ona dá najavo záujem. Dúfame, že si nemyslíte, že si my vyberáme ženy. Je to naopak. Opporúčam prečítať nejkú knihu o reči tela. Fakt to funguje. Ale aj ona je radšej keď bude okolo toho romantika a dobýjanie.
Pozrite sa na prírodu, čo všetko musia samčekovia navystrájať a ako sa snažiť, aby samička súhlasila. Občas treba niekoho zabiť. U nás už skôr funkuje módne pblečenie, dobré auto, zlatá kreditná karta. A potom už netreba romantiku.
Ked chces viac mozes pouzit recicky