čo si o tom myslíte? Nie je to divné? Lebo dlhšie si píšem s jedným chalanom (on mi začal písať prvý), už som mu aj párkrát naznačovala, že by som sa išla prejsť alebo tak, ale on nič. Mám ho teda zavolať von ja? Nebude to divné? Lebo ešte sme spolu nikde
ale ako nenápadne? tak ja som sa mu už tak nenápadne snažila naznačiť, lebo som mu písala, napr. že ako je teraz pekne, išla by som sa prejsť len kamoška teraz nemôže a že nemám s kým... atd a on nič..
no, ja by som to v živote (aspoň myslím) neurobila...ale keď je taký nedopínavý, že sa nemá k veci....surovo sa ho opýtaj, či s tebou nepôjde von/do kina/kaviarne/reštiky....
Si pamätám, jak som bola prvýkrát s chalanom s ktorým sa teraz.. ehm.. stretávam No proste na druhý deň som bola SMRTELNE unavená ale nedokázala som spať ani sekundu, lebo som každú chvílu vyťahovala mobil spod vankúša a pozerala sa, či mi už konečne napísal aby sme išli von.. A som si dala záväzok že ani ZA SVET mu to nenapíšem prvá!
Vydržala som do večera, to sa fakt nedalo No a nezdalo sa, že by mu to nejak vadilo, že som ho zavolala xD A teraz je to už jedno, proste raz zavolá on mňa a keď mám chuť ísť s ním tak mu zavolám ja, aj keď sme boli pred tromi hodinami spolu
Tak sa netráp a zavolaj ho hneď, ja som sa mohla pekne vyspať keby som nebola taká blbá a hneď by som to spravila
rada do života: nikdy sa o toto nepokúšaj ak je hoci trošičku pravdepodobné, že dotyčný v tej chvíli bude považovať počítač za niečo omnoho dôležitejšie
@lilushka19 no veď to, že napísať by to mohol, keď som už aj viackrát nahodila tú tému.. ale tak zasa píše mi vždy on prvý, ale mňa nebavia také virtuálne vzťahy, radšej chodím von
@anniedecadence pozvi ho predsa nemáš čo stratiť.Pri najhoršom povie nie...no svet sa nezrúti povec že..."Nešiel by si sa niekedy prejsť?" a povie buď áno alebo nie ale keď povie áno hneď sa s ním dohodni lebo tak to je lepšie ak to budete mať presne naplánované
@anniedecadence Ani sa ti nečudujem,že ťa nebavia.Ved koho by už áno?
A k téme,ked ti už napísal prvý tak určite tam nejaký záujem z jeho strany je.Ale ako čo sa týka tohto nechcela by som ho zavolať prvá.Mal by to urobiť on.Ale to je iba môj názor no. Ale Ked sa s ním veľmi chceš stretnúť tak ho zavolaj a uvidíš.
Žena by si mala za kadžých okolností uvedomiť svoju cenu a mať nejakú hrdosť. V živote by som muža nepozvala na rande! Nikdy...To je čisto mužská úloha,dobýjať ženské srdcia ...Iné by bolo, ak by to bol fakt dobrý kamarát,iba kamarát...to beriem,lebo je to prirodzené...ale žeby žena pozývala? Tak buď ten muž nejakým spôsobom vycíti náklonnosť z druhej strany alebo nech ide kade ľahšie..a že je hanblivý? Je to jeho problém,odíde "na prázdno"...a prečo je väčšina chlapcov/možov hanblivých? Pretože väčšina z nich vysedáva na nete,na FB...budú vás šťuchať odušu...a ked vás stretne niekde na ulici,tak začnú hapkať,a ani sa nevedia..ako sa majú prihovoriť,aby sa hned nestrápnili.....
@anniedecadence ja teraz dumam tiez nad podobnou vecou,uz asi mesiac. je to vsak chlapec zo skoly, mame spolu 2 predmety,niekedy sa rozpravame.casto sa na mna pozera a usmieva,ale tiez neviem ci zrobit prvy krok,ked on ho neurobil zatial
Mne sa to stalo už viackrát a nevidím na tom nič divné. Ale zase všetko závisí od konkrétnej situácie. Každopádne určite si kvôli tomu nepomyslím nič zlé ani divné o danej osobe (prečo by som aj mal?)
@41 keby sme sa mali hrať na to, čo je koho úloha, tak by si bola puťka domáca čo stojí za sporákom celé dni, rodí deti a stará sa o domácnosť, kým chlap zarába. A tam jej úloha aj končí. Našťastie 18. storočie už skončilo
Pravdaže ho zavolaj.... ...Normálne mu povedz,že máš chuť na koláč,či nejde ..alebo,že ide dačo dobré v kine a nikto stebou nechce ísť...a že ty si sa tak tešila ..či by nešiel.. ..ved trošku bud špekulatívna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Tak......ak ti vážne po ňom tak srdiečo piští napíš mu: "Stretnime sa "
Ja vždy volám, lebo to neviem vydržať xD
A teraz ako vždy,príklad zo života:
Si pamätám, jak som bola prvýkrát s chalanom s ktorým sa teraz.. ehm.. stretávam No proste na druhý deň som bola SMRTELNE unavená ale nedokázala som spať ani sekundu, lebo som každú chvílu vyťahovala mobil spod vankúša a pozerala sa, či mi už konečne napísal aby sme išli von.. A som si dala záväzok že ani ZA SVET mu to nenapíšem prvá!
Vydržala som do večera, to sa fakt nedalo No a nezdalo sa, že by mu to nejak vadilo, že som ho zavolala xD A teraz je to už jedno, proste raz zavolá on mňa a keď mám chuť ísť s ním tak mu zavolám ja, aj keď sme boli pred tromi hodinami spolu
Tak sa netráp a zavolaj ho hneď, ja som sa mohla pekne vyspať keby som nebola taká blbá a hneď by som to spravila
v žiadnom prípade ho nikam nepozývaj, budeš za úplnú kurvu a bude ťa chcieť za prvým kríčkom pretiahnuť a keď mu to nedovolíš tak sa naserie.
(omfg)
skôr mi príde keď baby len "nenápadne" naznačujú ale chalana priamo von nezavolajú lebo ved sú baby a tie to nerobia
A k téme,ked ti už napísal prvý tak určite tam nejaký záujem z jeho strany je.Ale ako čo sa týka tohto nechcela by som ho zavolať prvá.Mal by to urobiť on.Ale to je iba môj názor no. Ale Ked sa s ním veľmi chceš stretnúť tak ho zavolaj a uvidíš.