Ludia chccem sa spytat jednu vec newem ci sa mi to zda ale asi ne ci dalej ide doba tym sa hranica pozivania alkoholu a cigariet znizuje. jednoducho dnes nieje problem nasjst opitych jednak chlapcov aj dievcata a nemaju ani 15 co vy na to
kolko moralistov zrazu (teda vzdy ked je nejaka takato tema, tak zrazu vsetci aki moralni A sak mne je to fuk, nech chlascu, ich zivot ich vec, ja sa nestaram.
I ked vidiet ozrate deti pod stolom nie je bohvieco. Teda pokial tak vyzera cely klub, pokial to je osamoteny jav, tak povacsinou sa na nich smeje (ano to sa nema, ale ked niekto nevie pit...
keby dali milionove pokuty tym rodicom ktorim piju deti tak by sa to nikdy nedialo. a tu pokutu by museli zaplatit. nemaju na to? zobere sa im byt, nebudu mat kde byvat. vsak v amerike je za do basa ak nacapu toho kto nie je plnolety a tam je plnoletost od kolko? 21? pristžne tresty by nastolili poriadok, ktory v tomto state chyba
SUHLASIM S KASKOM ASPON KONTROLY PO PODNIKOCH BY MALI SPRISNIT ... ALEBO NECHA SA DETI NAUCIA PIT S MIEROU... A NIEKTORYM POLICAJNYM ZLOZKAM JE TO UPLNE JEDNO... MOJ OSOBNY NAZOR JER: DETOM BY SA NEMAL PODAVAT ALKOHOL!!!!!!
Mno jasneee....ved akoze nemusi sa ozierat vkuse tak kazdy musi wedet kolko ...nee?? tak deti by nemali nejak "pit" ale ta kazdy chce zazit a vyskusaaat...hahah
Kasko, ty si skvelý... A môžu za to tí rodičia, že ich deti pijú? Čo ich majú ako psa držať na povrázku? V médiách sa propaguje sex, chlast, drogy, všade sa o tom rozpráva, ale keď sa niečo prevalí, zodpovední sú rodičia, hej?
tak ja teraz uz racej nepijem, lebo sa parkrat radne zdruzgal... a fajcit fajcim, sak ked nemozem pit tak aspon daco... este dobre ze sa nepytas na ganju
pit podla mna si moze kazdy ako chce...ja osobne si vypijem len ked sa nieco kona,cize "prilezitostne" ... fajcenie nepropagujem ani u dievcat ani u chlapcov...pride mi to len nejake frajerenie alebo ukazanie sa pred ostatnymi ze "aha fajcim"
no ja ked som fajcila( co dnes uz nie) tak som obdivovala tych, ktori tu cigaretu odmietli a boli ako hovorite " vačši frajeri" ako my. Teda aspon z mojho pohladu. Mali moj velky obdiv ze s tym dokazali skoncovat tak ako ja. A teraz som rada ze som sa toho zbavila a nenicim si zdravie, prisla som konecne k rozumu.
logika deti okolo 15 a pod 15 a pod pijú a fajčia bo to robia aj kamoši...si myslím...a možno potom aj chcu prestať ale nedokážu alebo čo ja viem čo...cigarety su na nič...aaa nech si pije kto chce ale nech to tým nerobia škodu iným alebo jak to povedať...napr "decká" rodičom ked sa nadrbu tak,že idu do nemocnice alebo ja neviem...proste podla mna trápne ale každého vec
taak co sa tyka alkoholu noo ked vidim take 14 dakedy aj 13 rocne cubky ozrate valat sa po zemi tak mi je zle....ja mam 16 aa pijem taak hmm 2 piva do mesiaca ked mi pride na chut aj ked priznavam ze aj ja som nejak s alkoholom zacinala a nebolo to 2 piva do mesiaca...sme sa vzali asi 4 baby kupili flasu vodky a zdreli sme sa jak cinky a valali po zemi mala som asi 14 ...noo ked si na to teraz spomeniem je mi az nevolno lebo fakt fuj nechutne a hanbim sa za seba....cigarety som nikdy neskusala ani sa nechystam vobec ma to netaha doteraz nechapem preco ludia fajcia...ide to do penazi vsetko z toho smrdi a ked fajci baba je to prinajmensom odpudzujuce...to potvrdia viaceri chalani podla mna....a chalan s cigaretou nech ani nejde kolo mna
noo dobre pre pripad ze by si niekto pozrel album...tak sa priznavam ze ked je nejaka akcia tak ma to zlomi a dam si viac ako tie 2 piva ......ale osobne si myslim ze sa viem kontrolovat nepotrebujem mat povolenie od statu...aj tak uz nevyrastiem tak co
Hej, nehovorte, ze je hrozne ked dievca pije a fajci! Akoby to u chalanov nebolo hrozne! Jasne, poviete, dievca ma byt nezne bla-bla. Ja to beriem akoze, chalani si vypit aj zapalit mozu, dievcata nie! To je uzasne...
K teme: Tieto deti si neuvedomuju co robia, myslia si, ze ked budu robit dospele veci, dospelymi sa stanu... Im to raz dojde, len uz bude neskoro...
Azel: mozno somnou nebudes suhlasit, ale myslim si, ze za to z vadsej miery mozu aj rodicia. Mna by rodicia vecer nepustali vonku. Davaju im vrečckove zvycajne, kde ho maju minut vsak sporenie nepozna kazde decko. A zasa pustit 14 rocne dieta a ...... neviedeit co robi vonku no ...
keby boli take pristne tresty, tak si myslim, ze by dnesna mlades trosku viac rozmyslala a nepila by. ja napriklad alkohol nepijem (sem tam si dam 2-3 krat do roka ale to len ako pripitok)
mam kamosku ktora nikdy nefajcila a teraz zacala ked som jej dala otazku preco? povedala...len tak...ja hovorim len preto aby si bola zaujimava?a ona...da sa tak povedat...ubohe..podla mna..
mnoooo tak ja osobne fajcit nefajcim ani ma to nelaka..je ubohe, ked hocikto poziva take svinstvo. tu nejde o to, aky si stary, aj ked uznavam, ze je rozdiel, ked fajci 12 rocne decko a 29 rocny dospely clovek..stejne ta to nici, stejne je to hnus..no ale dobre
Kasko jasne..rodicia..to e vecny spor, pustit decko a aj tak newes co robi aebo nepustit a budes mat jednak nervy, ze decko ma nervy..a decko si cestu najde i tak..dobri rodicia maju so svojimi detmi vztah a bavia sa s nimi o seckom normalne..ae to nejde
mam spoluziacku, ktora ma 14 a ush veselo huli travu..su nizsie intelingentky, malé to je, ae bohatá jak svina a veselo je vonku bohvie do kedy..oziera sa to na jarmokoch a pod.
takze, je tazke ked si ludstvo vymysli alkohol a potom o tom polemizuje a diskutuje..
Ty kokoz Seckym sa to nepaci ale seci to robia Hehe... Kvalitne si niektory serete do huby.. Alebo tu je potom nejaka spolocnost vyvolenych... Alebo ´´NORMALNYCH,, Pokial pije a fajci je to este lepsie ako keby to fetovalo...
No uz chcem vidiet,ako cakate do 18 s prvym ozratim,fajcenim atd ....sice dobre,nehovorim,ze je prijemne, ked stretnete 13-rocneho sopliaka na mol,skureneho, ale aj taki su.a niekedy sa musi zacat, len teraz sa zacina skorej a skorej.ale to je zivot a zivot je zmena a kazdy rokom to bude horsie...ale my s tym nic nenarobime...
Mne sa uz zacina niekedy protivit, ked vidim, nie len baby, ale aj chalanov dost CASTO kazdu chvilu ozratych,tak sa mi zhnusia...ale tak ja tiez nevyzeram vtedy ako ruzicka vsak
U chalan pri tom pride viacej ,,normalnejšie" aj kd si myslím že sa da od toho zaobist. Za to baba co pije fajči mi pride ako absolutna primitivka, možno si myslí že je to cool no podla mna každy normalny chalan si povie ze je tupa.
ja sa priznavam ze fajcim a priznam sa ze ked sa niekam ide aj si vypije...a ked jeprilezitost tak zmotam aj brko....
ale to neznamena teraz ze musim byt nejaka sprosta osoba alebo neviem co....nemyslim si ze prave tieto veci ovplyvnuju spravanie cloveka...teda dobre...alkohol..ale to je uz o inom, ako to o com rozpravam...
skor by som sa pozastavovala nad tym ze 10 rocne deti po skole fajcia v kruhu a po tri prasky medzi nimi koluje cigareta
ty kkss....väcsine chalanov vadi ze baby fajcia???ale ked vam tahaju ciciny,to vam nevadi,ze??
podla mna je to kazdeho osobna vec.ja fajcim.ale nepijem.dakujem aj autorovi tejto temy,ze ostal ,,len,, pri alkohole a fajceni cigariet a nepresiel do ilegalnejsich veci...
ci kokos jak kazdy ze mne sa to nepaci a co vy ste boli ini?? ja teda urcite nie od 15 pravidelene pijem fajcim, sa zabavam proste cely tyzden myslet na skolu blbosti ist s holkou von a secko toto tak aspon piatok a sobotu naj je relax sa vyventilovat zabavat nemysliet na nic to je vonca a ne prist do baru narokom s autom zeby som nemohol pit??? ta to uz de by sme boli zeby ja som nepil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
I ked vidiet ozrate deti pod stolom nie je bohvieco. Teda pokial tak vyzera cely klub, pokial to je osamoteny jav, tak povacsinou sa na nich smeje (ano to sa nema, ale ked niekto nevie pit...
a sa tu teraz tvarite...!
A ked ma niekto 17 tak pit nemoze a zrazu zo dna na den je "dostatocne zodpovedny" aby mohol???KRAVINA
Mno jasneee....ved akoze nemusi sa ozierat vkuse tak kazdy musi wedet kolko ...nee?? tak deti by nemali nejak "pit" ale ta kazdy chce zazit a vyskusaaat...hahah
chlast je dobra vec.... ale ne stale....
kazdy nech si pije ked chce aj ood 11 ked si mysli ze je nato dostatočne zreli. nejde o vek, to je len čislo
K teme: Tieto deti si neuvedomuju co robia, myslia si, ze ked budu robit dospele veci, dospelymi sa stanu... Im to raz dojde, len uz bude neskoro...
keby boli take pristne tresty, tak si myslim, ze by dnesna mlades trosku viac rozmyslala a nepila by. ja napriklad alkohol nepijem (sem tam si dam 2-3 krat do roka ale to len ako pripitok)
Kasko jasne..rodicia..to e vecny spor, pustit decko a aj tak newes co robi aebo nepustit a budes mat jednak nervy, ze decko ma nervy..a decko si cestu najde i tak..dobri rodicia maju so svojimi detmi vztah a bavia sa s nimi o seckom normalne..ae to nejde
mam spoluziacku, ktora ma 14 a ush veselo huli travu..su nizsie intelingentky, malé to je, ae bohatá jak svina a veselo je vonku bohvie do kedy..oziera sa to na jarmokoch a pod.
takze, je tazke ked si ludstvo vymysli alkohol a potom o tom polemizuje a diskutuje..
Mne sa uz zacina niekedy protivit, ked vidim, nie len baby, ale aj chalanov dost CASTO kazdu chvilu ozratych,tak sa mi zhnusia...ale tak ja tiez nevyzeram vtedy ako ruzicka vsak
Ale malé decká napité mi prídu smiešne
inak co sa tyka tejto temy tak ja fajcim aj pijem a jediny kto sa stazuje stale je moja mama
inak si myslim ze je to kazdeho osobna vec..
pokial tym neubizuju svojmu okoliu alebo to neprehanaju tak je mi to uplne jedno...
lebo na to aby si spravil/a nejaku maximalnu ocistu ludstva potrebujes vela vela energie
ale to neznamena teraz ze musim byt nejaka sprosta osoba alebo neviem co....nemyslim si ze prave tieto veci ovplyvnuju spravanie cloveka...teda dobre...alkohol..ale to je uz o inom, ako to o com rozpravam...
skor by som sa pozastavovala nad tym ze 10 rocne deti po skole fajcia v kruhu a po tri prasky medzi nimi koluje cigareta
podla mna je to kazdeho osobna vec.ja fajcim.ale nepijem.dakujem aj autorovi tejto temy,ze ostal ,,len,, pri alkohole a fajceni cigariet a nepresiel do ilegalnejsich veci...