Ak by ste si chceli trochu financne prilepsit tak sa zaregistrujte na » bux.to/register.php?r=... , je to "praca" tak na 5 minut denne ale popravde mesacne je tam zarobok tak 5-10 eur, niekolko nasobne viac sa da zarobit ak nahovorite trebars rodinu/kamaratov a budu klikat "pod" vami, registracia je zadarmo, ak mate cas alebo sa nudite tak vyskusajte, jedine co treba tak este si zalozit internetovu penazenku alertpay aby vam mali kde zaslat peniaze, zakladna znalost anglictiny uplne staci, pripadne jednoduchsia registracia je na stranke: » www.20dollars2surf.com/?ref=583667... , plus ked sa zaregistrujete cez moj odkaz bonus 10% pri prvej vyplate
raz v zivote som skombinoval kofolu s wasabi arasidami...to bol zavan ked sa mi grglo...skoro som tycku hodil (mal som vtedy chripku a pocas konzumacie som necitil chut, zato smerom von som ju citil viac ako by som chcel...)
aj ked je to otazka skôr pre dievčata, vidim že chalani zareagovali tiež po 7 pivach,zaleži kto kolko znesie, si myslim že to skonči aj tak v posteli ,bez chlapa aj ženy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
takto? jak je od 1.30?