Ked idete niekam asi tak na tyzden, mate vela batoziny, resp.tazku batozinu?ci si balite toho vela alebo poskromnejsie a len nut
oblecenie, drogeria, kozmetika a ine kramy...a balenie sa celkovo..nabalievate si toho vela pre pripad..co keby vam bolo treba este hento a tamto a potom kde nic tu nic ani sa nepomestite do batoziny?
no, keď beriem do úvahy moje každotýždňové dochádzanie do Brna, tak je to len noťas, nejaké jedlo a čisté spodné prádlo
ak by som išla niekam, kde nemám v skrini oblečenie a v skrinke základné kozmetické potreby, tak ešte základ z nich, pár kusov oblečenia (len najnutnejšie) a zrejme nejakú osušku.
ja som taký expert, že mám jeden stredne veľký kufor, lenže ten je vždy brutálne ťažký, lebo ja si vždy beriem veľa vecí, lenže ja mám to umenie to natlačiť to jedného kufra.. veci viem veľmi dobre rozložiť, aby nebol ani 1cm voľného miesta v kufri
nikdy som na tyzden nikde nebola...ale keby som sla tak si beriem len to najnutnejsie....akoze drogeria,nejake ciste pradlo,zopar knih...a to je snad vsetko /pripadne ak treba tak oblecenie a jedlo../
podľa toho, kam idem...ak idem na dovolenku povedzme do Turecka, áno, beriem kopu vecí, ktoré by mi tam mohli chýbať, a viem že by som ich tam nemusela zohnať, keby som ich potrebovala...ak idem niekam na Slovensko/Česko, do prírody, behať po pamiatkach a tak, tak neberiem nikdy veľa vecí
Záleží od okolností. Keď sme boli v Anglicku, zmestili sa do veľkej cestovnej tašky moje aj bratove veci a nebolo ju treba zatvárať nejako nasilu. Keď sme išli naposledy do Talianska na dovolenku na zhruba rovnako dlhú dobu, mala som v tej istej taške len svoje veci a bola zhruba rovnako plná (ak nie plnšia )
ako kedy, brávala som zo začiatku na intrák polku skrine a samé zbytočnosti takže ma skoro cestovka zalomila, potom som sa už uskromnila a nosila iba rupsak a tašku
bola som teraz 4 dni prec a okrem cisteho tricka/spodneho pradla/ponoziek na kazdy den som mala so sebou 2 nohavic mikinu pyzamo (tj teplaky a tricko) sminky a drogeriu
u mňa je úplne jedno, či idem na 3 dni alebo na 2 týždne. furt mám toho veľa, lebo musím zohľadniť všetky alternatívy počasia/udalosti/nepredvídateľnej situácie, lebo si proste musím zachovať status "na všetko pripravená"...
+ @2 samozrejme, takže keď musím, tak to vtrepem do môjho rozkošného kufríka s ružovými kvetinkami v rozmeroch príručnej batožiny len ma potom zabíja, keď to musím na letisku rozobrať ten sprostý personál vôbec nemá pochopenie pre to, aké je to náročné... efektívne využiť každý cm kubický priestoru kufra! :/
podľa toho, kam idem, ale väčšinou sa zmestím do batohu. proste dve-tri tričká, jedny nohavice, ak je teplo, tak prihodím šaty a legíny, základnú kozmetiku, zubná kefka a pasta, jedna osuška a ide sa.
nechodím na módne prehliadky
(napr. keď som šla na týždenný výlet Oulu, Helsinki a Kodaň, tak som bola zbalená do školského batohu a jedna kabelka cez plece som nenáročný minimalista)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no, keď beriem do úvahy moje každotýždňové dochádzanie do Brna, tak je to len noťas, nejaké jedlo a čisté spodné prádlo
ak by som išla niekam, kde nemám v skrini oblečenie a v skrinke základné kozmetické potreby, tak ešte základ z nich, pár kusov oblečenia (len najnutnejšie) a zrejme nejakú osušku.
Som priestorovo nenáročná
...no celkovo si nabalím asi viacej vecí ako potrebujem
Ale inak tak priemerne, netreba to prehánat...
plus nabijacku a slnecne okuliare
ani o vec viac
...ktorých je neskutočne veľa
a ešte som nemala problém s tým, že by som mala priveľa vecí a nezmestili by sa mi do kufra. ale nikdy mi nesmie chýbať lak na vlasy a mobil.
nechodím na módne prehliadky
(napr. keď som šla na týždenný výlet Oulu, Helsinki a Kodaň, tak som bola zbalená do školského batohu a jedna kabelka cez plece som nenáročný minimalista)