Toto ma schválne veľmi zaujíma, lebo sme sa minule s jedným mojim blízkym človekom rozprávali a neprišli sme na žiaden dôvod, že prečo keď je vnútri povedzme 25 a vonku 32, tak ľudia otvoria cez deň okná dokorán a nechajú slnko pražiť dnu, až sa to vnútri nakoniec vyhreje kvôli tomu na nejakých 36 minimálne Poznám veľa ľudí, ktorí milujú horúčavy, ale prečo to robia aj tí, ktorí ich radi nemajú?
Nedokážem fungovať z nonstop zatvoreným oknom, potrebujem aby mi do bytu prúdil vzduch proste... a v mojom byte je akosik chladno v lete aj keď je otvorené okno.
@energy1010 Presne! Ja mám (ale že úplne dokorán) otvorené v noci a ráno všetky okná/balkón, ale keď už je povedzme 12:30 - 13:00 a zvlášť keď mám izbu na juh, tak jasné, že to potom zavriem a zatemním (a vydrží ten chlad z noci a rána skoro celý deň. Ale väčšina ľudí, ktorých poznám, to tak nerobí (napriek tomu, že neznášajú horúčavy), tak by ma len veľmi zaujímalo peč
@tomkov Ja súhlasím, ale prečo to myslíš väčšina ľudí tak nerobí? Aj keď neznášajú horúčavy? Ja keď vykuknem z okna a je tam zjavne o nejakých 7 stupňov teplejšie a slnko žiari rovno do okna, tak hneď zatváram a sťahujem žalúzie/záves
no, podľa toho aký má kto dom, alebo byt, lebo niektoré domy udržiavajú hlad cez deň a niektoré keď je v nich 25 a vonku teplejšie, tak za niekoľko hodín je v nich aj 40. Zato niektorí otvárajú okná.
No, ja mám taký dom, že v lete je v ňom príjemne chladno a v zime príjemné teplo Takže ja, aby som nemusela doma nosiť ponožky, aj ked je vonku 30 tak si otváram okná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov