Ahojte.
Je podľa Vás divné, keď sa 20 ročný muž zaľúbi do 24 ročnej ak majú rovnakú intelektuálnu úroveň, sú si navzájom sympatický atd? Co vy na to, dievčatá, šli by ste do takého vzťahu?
Ak si s ňou rozumieš tak kašli na vek. Mne osobne by mladší chlap vadil, lebo som na starších, ale poznám chalana, čo má 23 a ide sa ženiť s 30 ročnou. Podľa mňa pri dvoch dospelých ľuďoch na veku až tak veľmi nezáleží, dôležité je, aby si rozumeli a dokázali spolu fungovať.
20 a 24 nie je žiadny rozdiel ....ine je 14 a 18 napríklad ....obe sú 4 roky,ale diametrálne odlišné pohlady na život ....nedá sa riadit len vekom,je to iba pojebaté číslo...v robote mam kolegov 30+ vštetkých a všetci sa správajú tak isto jak ja,dokonca niekedy si pripadám jak v školke
Nevedela by som si predstaviť nič s mladším chlapom už len z toho dôvodu, že som večné decko a potrebujem pri sebe rozumného chlapa.
A aha, ďalší super dôvod, chlapi dospievajú neskôr, čičo...
Ale... mám o sedem rokov staršieho a aj tak sa správa ako teľiatko. Buhahahaaa :-S
Starsi zeny bi mali byt fajn. Moja manzelka je o dva roky starsia ako ja ale ten apetit sa da stihat ked chlap chce . Starsie zeny vedia hlavne co chcu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale ked mne, 18 rocnej, je 20 rokov malo, tak to by som bola zvedava na tu 24 rocnu.
Určite lepšie ako keď 24 ročná chodí s 36 ročným...
Ak si hlúpejší ako ona skrachuje to...
ale s osobnej skúsenosti mi vadilo že je staršia..
od 23r (muž) je to už celkom v poho podľa mňa, hoci stále mám dosť pochybnosti o celkovej vyzretosti mužov pod 25
+-5 r je pre mna rovnaka vekova kategoria
A aha, ďalší super dôvod, chlapi dospievajú neskôr, čičo...
Ale... mám o sedem rokov staršieho a aj tak sa správa ako teľiatko. Buhahahaaa :-S
A aj s kym.
Rado
ram44@azet.sk