má sa otvárať tak, že sa odlupne ten vrch kde je ten kratší oný aj s tým čudom čo je vovnútri, to sa zahodí a potom už iba krásne pásik po pásiku odondím, na 5 častí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a navyše keď to otváram za tú kratšiu stranu, tak za tú dlhšiu stopku ho držím, keď ho jem lebo z tej druhej strany tej dlhšej keď otváram tak naspodu sa mi to rozondí
@lenkaska1 ano, viem co myslis ale ja ako osoba, ktora sa riadi elementarnym instinktom, nemam potrebu rozoberat nasledky, proste sa mi to supe lahsie tak to osupem tak a ak mi nahodou koniec toho nechuti, tak to vyhodim ja sa aj tak s bananmi strasne babrem, lebo tam neznesiem ani tie male tenucke pasiky, tak vsetko musim vyberat a robim bordel pri tom cize jeden sivy koniec plus minus..
@matwejo nie nie, mandarinky jem cele, ked tak ked je tam uplne obrovsky ten povlak, tak ho dam dole aj melony jem aj s kostkami len proste tie banany.. mozno je to tym, ze su take dlhe tie vlakenka a ja sa potom dusim z toho
z tej dlhšej jedine v tej menšej časti je na konci taká divná cierna vec a keď som bola malá tak ma mamina strašila že je to jedovaté že to nesmiem zjesť a ostalo mi to doteraz proste ten koniec neje m
ja to vždy otvorím tým krátky hnedým tak, že nechtom ešte odstránim asi 3mm z tej strany odbaleného banánu, keď je ešte neporušená šupka, lebo tie cca 3mm mi nechutia...nie tak ako na videu hore, že stred toho hnedého, ale z boku, asi kde do hnedé začína
ja ho otváram zakaždým inak, podla toho, ako sa trafím a pametam sa, že ked som bola mala (a olupila mi ho mama) tak som si tam jeden pasik nechavala a papala som ho lyžičkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
(kua, teraz mi napadlo, ze by nebolo odveci zalozit o tom forum, ale zas nechce sa mi)
PS: pochopili ste?