My sme ho mávali v pivnici v starej vani, kde som okrem iného raz za čas kúpal psa, tak nebol u nás problém. Ale aj tak sme ho nekupovali tak skoro, zvyčajne maximálne 5 dní pred Vianocami a najčastejšie ten jeden deň až 2 sme ho kupovali a mávali v tej vani.
my sme sa vzdy vsetci doma vykupali cca 2 - 3 dni pred Vianocami, ked sa kupoval kapor, na stedry den ho mama doobeda zahlušila a potom sme sa zasa všetci poobede vykupali, nez prisiel Ježiško
Nié, veď ho klepnú, naporcujú a dajú do mrazničky :S
Aspoň my sme to tak minule urobili.
Ale keď sme boli malé deti, mali sme kapra cca 2-3 dni a to sme sa nemohli kúpať Potom som s plačom trucovala, aby ho nezabíjali, až kým ho nešli "pustiť" do Dunaja
Ja si ako decko pamatam, ze som sa kupal s kaprom vo Vani .. ako dlho tam bol neviem .. ale chodil som ho pozerat .. podla mna mozno len 1 max 2 dni tam bol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Aspoň my sme to tak minule urobili.
Ale keď sme boli malé deti, mali sme kapra cca 2-3 dni a to sme sa nemohli kúpať Potom som s plačom trucovala, aby ho nezabíjali, až kým ho nešli "pustiť" do Dunaja