Ked ludia ktorých nemám rád počúvajú rovnaku hudbu ako ja
Stalo sa to aj vam? Ľudia ktorých vyslovene nemate radi pocuvaju rovnakych spevakov ako vy. Vadi vam to? Mne ano a stava sa mi to casto. najhorsie ked ani nechape tomu textu, ani sa nesnazia ho počúvať, iba sa zabavaju na hudbe.
Alebo ked sa clovek
to je v pohode, skor ludia ktorych nemam rada pocuvaju hudbu ktoru ja nemam rad, lebo co si budeme hovorit... hudbu ala Majk Spiritus, Kontrafakt pocuvaju aspon v mojom okoli ludia, ktori bud su velki swaggeri alebo prilis hrdi na seba, alebo oboje dokopy...
Tiez som bola na tom podobne, ked som mala takych 13, potom som si uvedomila, ze som asi prijebana, ked sudim, kto moze a kto nemoze nejaku hudbu pocuvat, iba kvoli tomu, ze sa to mne nepaci
ja poväčšine počúvam takú hudbu ako nikto z mojich známych (tých čo mám aj tých čo nemám rada) takže ti fakt nedokážem dať jednoznačnú odpoved'...ale asi by som to mala pass
bože, taký jeden kedysi známy týpek na birdzi, jaj ale som zabudla som jeho nick! ten mi okázal, že Ursínyho počúvajú aj dementi. (ale to nie je k téme)
Inak ma to hnevalo iba v prípade, keď som jedno dievča pravidelne stretávala na koncertoch a vždy na mňa nenávistne hľadelo, prípadne robilo naschvály. A vlastne aj z toho som mala časom srandu.
viem že je to strašne pubertálne, ale áno, občas ma také veci naserú napr. je osoba čo mi je extrémne nesympatická a je strašne zažraná do tvorcov ktorých môžem aj ja, a odvtedy sa mi pri počúvaní vybaví ona a normálne mi to kazí pôžitok
No ťažko povedať. Keď niekoho nemám rada a viem, že máme niečo spoločné, tak časť tej nenávisti môže asi prejsť. Ale funguje to na takom princípe, že pri konkrétnej hudbe si náhodou spomeniem na osobu, a to vo mne vyvolá nepríjemný pocit. Asi nie samotný fakt, že tá osoba to počúva, skôr že mi to vyvolá na ňu myšlienky.
Ale v každom prípade, človek nemôže za to, čo má rád a čo nie. Nemôžeš sa na niekoho ešte viac hnevať keď máš pocit, že "tvoju" hudbu dostatočne nevychutnávajú.
Alebo mám ešte jednu teóriu (sorry za dlhý komentár, ale nemám čo robiť tak visím na birdzi a komentujem všetko čo mi príde do cesty). Možno preto sa ti to tak nepáči, pretože to vlastne ukazuje, že s danou osobou máš viac spoločného, ako si si myslel. Ak niekoho nemáme radi pre jeho názory, a naraz sa ukáže, že vlastne sú s našimi celkom podobné, zhnusí sa nám, pretože podvedome sa zhnusíme sami sebe za to akí sme (to je len taká teória ktorú som kedysi dávno čítala v jednej otcovej knihe)
este sa mi to nikdy nestalo a pochybujem ze stane.
Zvycajne ludi ktorych nie ze nemam rad, ale nejak s nimi moc nekomunikujem su hip hoperi, drum n base a podobne na pocitaci spravene beaty a zmyselne texty.
no inak taketo objavy ta mozu priviest len k uvazovaniu nad tym preco tomu tak je a ci je ta hudba pri posudzovani druhych az taka dolezita...myslim ze to netreba brat ako tragediu, ale skor podnet pre mozog
,, najhorsie ked ani nechape tomu textu, ani sa nesnazia ho počúvať, iba sa zabavaju na hudbe. ,,
a čo je na tom vlastne ? ... každý vníma inak a im konkrétne tá hudba dáva niečo iné ako tebe, v každom prípade je to ale niečo pozitívne čiže to je to dôležité ... nemáš totiž ani patent na to čo je to najlepšie, čo je iba tvoje a čo si iný nezaslúžia tak treba rešpektovať rôznorodosť a tolerovať že určité veci splňajú aj viac funkcií ako tú tvoju ..
mimochodom ja skôr riešim iné veci keď už sme načrtli tú hudbu ... skôr mám problém si rozumieť s niekým kto počúva dajme tomu moju reč, alebo haha crew - neviem si s takým človekom predstaviť debatu napríklad o viere, vesmíre alebo živote na hlbšej úrovni
To akú hudbu počúvajú ľudia ktorých nemám rád je mi úplne jedno, keďže ich nemám rád, tak s nimi ani v kontakte niesom a nie aby som im bral ešte slúchatká a podobne.
Skôr mi vadí keď ľudia ktorých mám rád, počúvajú to čo nemám rád... a potom sa na tom pohádame lebo idem riešiť jak to môže počúvať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Lol takto to fakt nefunguje.
mna dakedy nezaujima ani to co pocuvaju ludia, ktorych mam rad. alebo cokolvek co robia.
niekedy mam chut len proste odist a neriesit nic.
Inak ma to hnevalo iba v prípade, keď som jedno dievča pravidelne stretávala na koncertoch a vždy na mňa nenávistne hľadelo, prípadne robilo naschvály. A vlastne aj z toho som mala časom srandu.
Ale v každom prípade, človek nemôže za to, čo má rád a čo nie. Nemôžeš sa na niekoho ešte viac hnevať keď máš pocit, že "tvoju" hudbu dostatočne nevychutnávajú.
Alebo mám ešte jednu teóriu (sorry za dlhý komentár, ale nemám čo robiť tak visím na birdzi a komentujem všetko čo mi príde do cesty). Možno preto sa ti to tak nepáči, pretože to vlastne ukazuje, že s danou osobou máš viac spoločného, ako si si myslel. Ak niekoho nemáme radi pre jeho názory, a naraz sa ukáže, že vlastne sú s našimi celkom podobné, zhnusí sa nám, pretože podvedome sa zhnusíme sami sebe za to akí sme (to je len taká teória ktorú som kedysi dávno čítala v jednej otcovej knihe)
Zvycajne ludi ktorych nie ze nemam rad, ale nejak s nimi moc nekomunikujem su hip hoperi, drum n base a podobne na pocitaci spravene beaty a zmyselne texty.
a čo je na tom vlastne ? ... každý vníma inak a im konkrétne tá hudba dáva niečo iné ako tebe, v každom prípade je to ale niečo pozitívne čiže to je to dôležité ... nemáš totiž ani patent na to čo je to najlepšie, čo je iba tvoje a čo si iný nezaslúžia tak treba rešpektovať rôznorodosť a tolerovať že určité veci splňajú aj viac funkcií ako tú tvoju ..
mimochodom ja skôr riešim iné veci keď už sme načrtli tú hudbu ... skôr mám problém si rozumieť s niekým kto počúva dajme tomu moju reč, alebo haha crew - neviem si s takým človekom predstaviť debatu napríklad o viere, vesmíre alebo živote na hlbšej úrovni
Skôr mi vadí keď ľudia ktorých mám rád, počúvajú to čo nemám rád... a potom sa na tom pohádame lebo idem riešiť jak to môže počúvať