nechcem to povedať tak zle, aleee raz som si tam nastavila za profilovku úplnú hovadinu a mala som do pol hoďky asi 40 zhôd (na profilovke ani nebol človek)
Pokiaľ nedostávaš s pravidelnou frekventovanosťou tzv. "matche", skutočne to asi značí, že si nezaujímavý, priemerne, ba až podpriemerne vyzerajúci. Veď čo iné sa dá na takom Tindri posudzovať? Tvoje správanie? Charakter? Povahu? Hovadina. Je to vysoko prízemné hodnotenie prvého dojmu, zovňajšku daného jednotlivca.
Muži to majú na tejto sieti spravidla o dosť ťažšie...nuž, ale s tým asi nič neurobíš(me)...
V poho, idem si ho teda zrušiť. Jeden som síce mal, ale asi s nejakým fake účtom. Pol roka či kolko stačilo. Veď tam ani nie su ludia zo Slovenska pomaly...
Asi chlapov tam je veľa.. ale zas niet sa čo čudovať ... to na každej zoznamke.
Na mňa Tinder stále pôsobí tak, že je to ako keby si si hľadal niekoho na vážny vzťah niekde na diskotéke v piatok večer v Hornej Dolnej.. z toho nemôže vyjsť nič dobré.
Môže aj nemusí.. ...krása je relatívna.. ...tak ono, tam je dosť báb buď desne náročných, že ťa len tak nematchnú, lebo musíš vyzerať ako model alebo proste kus alebo chcú bohatého.. ...možno máš nejaké nevydarené fotky tam nahraté..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nz
Muži to majú na tejto sieti spravidla o dosť ťažšie...nuž, ale s tým asi nič neurobíš(me)...
Asi chlapov tam je veľa.. ale zas niet sa čo čudovať ... to na každej zoznamke.
Presne. Ako dobre, že baby sú také dokonalé.