Ak sa dá nastaviť cenový interval, tak si nastavím niečo, čo presahuje môj budget do takej miery, že by som to bola ochotná priplatiť, keby ten produkt bol fakt super a potom radím od najdrahšieho.
Ak sa nedá nastaviť interval, radím od najlacnejšieho, niekedy pridám parametre, ak sú pre mňa veľmi dôležité.
Takmer vždy od najdrahšieho (s tým, že ak sa dá a mám predstavu o rozumnej cene alebo mám nekompromisný rozpočet, nastavím si hornú hranicu)...
...v zmysle že kvalitnejšie produkty sú drahšie (a následne validitu tejto teórie spytujem na základe toho čo mi zobrazilo, nie je to pre mňa žiadna dogma)
Zovšadiaľ sa valia na nás kadejaké čudné diskusné témy, ktorá v podstate je jedna a tá istá, len má mnoho uhlov pohľadu. Ako teda dobre vieme, nikomu človek nevyhovie, ani v tej teoretickej rovine, ani v praktickej, a preto mnohí ľudia radšej robia po svojom, s tým že dáko predsa len bude.
Ked objednavam klasicky nejaka alza atd, tak cisto podla parametrov a nakoniec mi aj tak ostanu 2-3 produkty z ktorych si je jednoducho vybrat. Ak scrollujem volaky bazos, tak si zvolim maximalnu cenu a idem od najdrahsieho/ pripadne autodiely je dobre neradit vobec, pri zoradeni neukazuje moznost "cena dohodou", co je velka vacsina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ak sa nedá nastaviť interval, radím od najlacnejšieho, niekedy pridám parametre, ak sú pre mňa veľmi dôležité.
...v zmysle že kvalitnejšie produkty sú drahšie (a následne validitu tejto teórie spytujem na základe toho čo mi zobrazilo, nie je to pre mňa žiadna dogma)