hej, my sme sa ľúbili tri roky a ako naozaj ľúbili, ale hádky boli na dennom poriadku, poriadne to neklapalo tak to snáď nebudeme naťahovať umelo a zbytočne... z lásky sa nenažereš vieš
my sme chodili síce len 10 mesiacov a ľúbili sme sa, ale stále sme sa hádali. On ma klamal, aby si ma udržal. Tak vzťah nemá vyzerať. Radšej budem s niekým koho nemilujem a bude mi s ním dobre ako s niekým koho milujem a mám sa s ním hádať.
@lubenocka Kokotina jak svet :/ tu viazne komunikácia zlatko ak tam je láska tak radšej budem s niekým koho milujem a hádam sa s ním, pokecáme vyrieši sa, vzťah bez hádok, výmeny názorov nemože byť proste to je zdravé aj keď každý deň no a čo treba kecať, porozprávať sa a vyriešiť to, preto sme spolu preto je to láska tak sa buduje vzťah ako s niekým koho nemilujem a je mi s ním dobre, ježišmária baba :/
nerozišli, iba skoro.... lebo ja neviem hovoriť keď treba a som ironická vtedy keď mám byť vážna a on je cholerik a občas sa naštve aj preto, prečo netreba.... ale u nás je zatiaľ tá láska silnejšia si myslím....
po skončení strednej sme sa museli rozísť, pretože ja som bola na intráku a mysleli sme si že by to potom na diaľku nefungovalo.. bolo to hrozne ťažké.. ale teraz sme opäť spolu napriek diaľke
rozišli som sa s ním sa aj keď som ho ľúbila lebo som si myslela že nie som šťastná a že ma neľúbi. dali sme sa dokopy ale o pár mesiacov nás rozdelí diaľka aj tak to je krásny rok a trištvrte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a inak áno, teraz, príčina? sama neviem .nebol pripravený. asi ani ja. ale aj tak je to nesmierne ťažké.