ako kedy...v posl. dobe vacsinou nespavam tolko kolko mi treba a v noci chodim spat neskoro, takze ked si nedam budik a nechcem vstavat skorej (lebo casto aj ked nemusim, tak chcem skorej, aby som viac veci stihol), tak sa mi stalo v posl. mesiacoch aj ze do desiatej....obvykle ale tak do deviatej, dneska okolo osmej som uz vyliezal z postele (zobudil som sa 7:44 bez budika), kedysi som ale vstaval vzdycky skorej, aj ked som nemusel - o osmej som uz ranajkoval povedzme...je to super, ked ma clovek take dlhe dopoludnie...akurat to som chodil spavat tak o jedenastej, takze to bola pohoda.
Ani jedno, dnes je sobota a ja som vyliezla z postele 3x a to 2x som šla na WC a raz jesť...teraz som tiež v posteli ešte v pižamku...a vôbec mi to netrhá žili...
asi tak to 9tej, pretože potom už foter dupoce a trieska dvermi, a ja sa zobudím na každú volovinu...ale ak rodičia nie sú doma tak sa mi podarilo vstávať celý týždeň o tretej popoludní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov