vztah by mal vzniknut z kamaratstva a ked uz idem s niekym do vztahu, tak by sme si mali rozumiet hlavne po tejto stranke, no keby ma dotycna osoba odmietla, tak by sme stale mohli byt kamaratmi....prijde mi plytke zacinat s niekym vztah iba kvoli pritazlivosti
moja chyba je, že dokážem rýchlo uveriť peknej predstave, ale zase plus, že keď sa seknem, tak sa aj rýchlo spamätám...
párkrát sme sa potom stretli, a bolo to dosť na hovno. tak som ho vymazala. zrušila všetky kontakty. nechala tak. neriešila.
ozval sa mi po čase sám, a je to zase rovnako super. a aspoň viem, že mu môžem veriť, že to s tým kamarátstvom myslel úprimne. a ešte viem aj to, že... no nič radšej
neviem žeby niekto so mnou odmeitol vzťah... ja hej.... a o týžden idem na chatu kde bude jeden chalan ktorého som pred troma rokmi nechcela....a teraz je s neho kus pekného chlapa až an to že má vyše dvoch metrov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
párkrát sme sa potom stretli, a bolo to dosť na hovno. tak som ho vymazala. zrušila všetky kontakty. nechala tak. neriešila.
ozval sa mi po čase sám, a je to zase rovnako super. a aspoň viem, že mu môžem veriť, že to s tým kamarátstvom myslel úprimne. a ešte viem aj to, že... no nič radšej