Keď platíte za benzín/diesel, čo poviete predavačke?
Viacmenej je otázka v popise . Začala som znovu jazdiť a nejak sa vždy zaseknem na tom, ako povedať človeku pri pokladni za či idem platiť.... buď to hovorím divne, alebo sa tak predavači len tvária, takže som sa rozhodla zistiť čo vravia birdzáci.
V zahraničí keď hoci ani slovo neviem povedať v domovskom jazyku, tak iba ukážem prstami číslo stojana a veľavravne mávam platobnou kartou a vždy je všetko ok.
@etelnair Dnes som si poprosila zaplatiť za benzín na stojane č3, a prišlo mi to celkom ok, ale ona chcela, aby som ukázala prstom na stojan, tak neviem čo za tým bolo
Ja platím na samoobslužnej pokladni pri stojane a pohoda, aspoň sa nikomu nemusím ozývať a nikto ma nevidí. Som introvert, takže mi to aj pomerne vyhovuje a takýto spôsob platby oceňujem.
"Dobry den, *cislo stojana*, kartou prosim. Dakujem, dovidenia."
Pokial nekupujem ine alebo nezacnem kecat s predavackou/predavacom tak mam takyto script
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
dobrý deň cislo stojanu budem platiť kartou dovidenia
Pokial nekupujem ine alebo nezacnem kecat s predavackou/predavacom tak mam takyto script