ešte si ním aj natriem maslo alebo syr a potom ho položim na okraj drezu tak, aby som ho neskôr ešte raz mohol použiť na odkrojenie chleba a natretie masla/syru. veru tak je to.
keď si ale chlieb krájam špicatejším nožom, tak potom na natieranie používam aj ja príborový a ten krájací potom zase použijem na krájanie syra, klobásy, šunky, papriky, rajčiny alebo niečoho iného. a ak nie, tak ho buď nechám niekde blízko chleba alebo utriem utierkou a dám medzi čistý riad.
Máme taký "chlebový" nôž vedľa chlebu, a keď nim niekto krája tak ho potom položi naspäť, umýva sa raz za čas. Ja nim krájam iba rožky a iné pečivo, na chleba máme krájač. Otec sa však bojí krájača, tak krája chleba nožom
@pubertslatinocelny inak, ďakujem za anketu, konečne sa tu človek dozvie nejaké zaujímavé informácie.. napríklad, že chevrov otec sa bojí krájača chleba.. to by sa inde človek nedozvedel a naozaj je to fascinujúce!
ked iba krajam,noz otriem o svoje tricko alebo najblizsiu handru,ktora je po ruke,zabvim necistot v podobe omrviniek a strcim ho (noz) spat do priborniku/a.
caute. ja si nekrajam chlieb, mne kraja mamka. ale v poslednom case zrobili v kauflande taku masinu na krajanie, takze podla mna je tato anketa zastarala, aj ked pobavila som sa. ako ked pozerate "doma s markizou". pobavila som sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
nechám ho na doske na krájanie
ale vždy keď niečo odkrojím tak väčšinou nechám na linke alebo dám do umývadla
@tikalok normalnym krajacim? sranda ja si nerad tak natieram, vacsinou si priborovym
keď si ale chlieb krájam špicatejším nožom, tak potom na natieranie používam aj ja príborový a ten krájací potom zase použijem na krájanie syra, klobásy, šunky, papriky, rajčiny alebo niečoho iného. a ak nie, tak ho buď nechám niekde blízko chleba alebo utriem utierkou a dám medzi čistý riad.
ale nebohé žemle a rožky by vedeli rozprávať...
a zväčša kupujeme chlieb v Lidli a tam sa to dá nakrájať
ale v poslednej dobe kupujeme len krájaný chleba a žiadne iné pečivo, takže takúto dilemu nemám..