Ako by ste reagovali na to, keby váš priateľ/ka vám oznámil/a, že ide robiť niekde do zahraničia práve cez prázdniny, keď sa chcete najviac venovať jemu/jej?
urcite by som nebol nadseny.. toto nie su v zabehnutom vztahu veci, ktore sa oznamuju, ale veci, ktore sa diskutuju... nevylucujem ani, ze by to bol zaciatok konca...
povodne som takto mala odist aj ja ale co to sa posralo takze mozme byt spolu. moj priatel s tym nic nemal, ani ja by som nebola proti. tym, ze sa zrastieme si v spolocnom zivote velmi nepomozeme
Práveže sa bojím toho že sa to zmení...a ja ked som bez neho dlhšie ako 4 dni, vôbec sa mi to nepáči...a ešte aby som mala byť bez neho cez prázdniny, nehrozíí ...nechcem ho nijak obmedzovať, ale sama nechcem aby odišiel....keby aspoň počas školy, nepoviem!..ale prázdniny sú fakt zlá doba na to, aby išiel preč
tak ako zhniť doma za to , že pán "milovaný" sa rozhodol ísť preč....nech si ide ale nech si nemyslí , že ho budeš doma čakať ako šteňa leto je len 2 mesiace v roku a preto ho treba roztočiť, s frajerom či bez !
bola som, na štyri mesiace... Bohužiaľ, doba je zlá... doma som ostať sedieť nemohla a ani by som si tu nenašla robotu. Čo mal robiť? nebol nadšený, nebola som ani ja, ale prežili sme...
@ejmidv - asi by z toho bola prinajmenšom dvojmesačná depka a strachy že sa za ten čas niečo zmení, lebo to také v podstate krátke a nepodozrivé časové obdobia majú vo zvyku...
no bolo by to tazke ale zas vztah nema byt o drzani niekoho niekde a 2 mesiace zas niesu take hrozne ale za predpokladu ze je to seriozny clovek ktoremu sa da verit
Tak ja idem na dva mesiace robiť do Turecka, frajer zostáva na Slovensku..zvládol to celkom úspešne, proste som mu to oznámila..a on mi to praje, vedel, ako som sa namakala, aby som tú brigádu dostala a vždy ma môže prísť pozrieť, všakže?
@martin182 a @mia246 - vy ste asi ešte potom lásku nezažili...len také romániky.
Minule sme sa o tom s priateľom bavili. Zhodli sme sa na tom, že mesiac - dva se ešte prežiť dajú. Ale bolo by to ako-tak v pohode, keby tam niekto z nás MUSEL ísť - napríklad školenie z práce alebo niečo také...že by mi to napr. pomohlo k lepšiemu platu, pozícii a tak.
Sama od seba by som si vybavovala dačo jedine s ním. Ak by som dakam chcela ísť a on by bol proti, nešla by som. Na niekom, koho milujem mi záleží viac ako na peniazoch. Nebudem riskovať, že pre peniaze o niekoho prídem - za to, čo tam zarobím, si ho späť nekúpim a ani nikoho iného...Tam ide skrátka o hodnoty.
@fleur1301 práve sme sa rozišli s priateľkou po takmer 4och rokoch takže asi to neboli romániky!
Keď niekto odchádza na dlhú dobu vo vzťahu preč tak to vždy treba prekonzultovať, ak si odídeš len tak z ničoho nič tak to potom asi o niečom svedčí, aj keď máš na to milión dôvodov....A práca v zahraničí napr. na pol roka-rok.. je väčšinou začiatok konca, pokiaľ nejde o naozaj nevyhnutnú situáciu kde žena doma čaká s hladovými deťmi..
@martin182 No, ako som už spomenula - bavili sme sa o tom s priateľom. Pokiaľ by to bolo, že rpáca v zahraničí, tak to znamená, že iniciatíva z mojej strany - nikto ma tam nedonúti ísť, pokiaľ nebudem chcieť. Ja by som sa v prípade práce v zahraničí porozprávala s priateľom a šla by som tam jedine s ním.
Krátkodobo by sme to nejako prekúsli...ale takisto - ak by to mal byť môj nápad, tak by som bez pádnych dôvodov a bez konzultácie s ním o ničom nerozhodovala. pokiaľ by to bolo "povinné" z firmy, alebo školy, tak to je o niečom inom.
A podľa tej vety "a potom by som si užil prázdniny lepšie ako s ňou" to nevyznelo, ako keby si mal nejaký pojem o láske...To by si akože len tak nechal odísť priateľku a hneď by si sa kurvil, ako vystrčí päty za hranice???
@fleur1301 jedna vec je baviť sa o tom ale druhá vec je vyskúšať si to.. také oddelenie dokáže narobiť veľké zmeny v psychike jedného aj druhého, pretože ľudia sa neustále menia a hlavne keď sa dostaneš do úplne odlišného prostredia s odlišnými ľuďmi...
a prečo ťa napadlo hneď slovo "kurvenie" ??? nikto tu o ničom takom nespomínal...užívať si prázdniny to nemusí znamenať "kurviť sa".. aj keď ako pre koho samozrejme
ja idem s ním a takéto veci nemusím riešiť.. bez neho by som ani nešla.. proste to bol spoločný plán, prvé kvázi spoločné bývanie a nevymením to za nič aj keď viem že sa tam budeme sekať.. a čo.. ale keďže raz chcem s ním žiť, tak si to vyskúšame aspoň takto a teším sa na to úplne najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale inak, čo ja viem, nadšená by som z toho nebola
buď budem doma zdeptaná sedieť na sprostom internete a nezaujímať sa o iných ľudí, alebo ako si povedala, budem veľmi zlá...fúúú
Keby chcela fakt ísť, tak by sa so mnou o tom dopredu normálne porozprávala a šli by sme spolu
@martin182 a @mia246 - vy ste asi ešte potom lásku nezažili...len také romániky.
Minule sme sa o tom s priateľom bavili. Zhodli sme sa na tom, že mesiac - dva se ešte prežiť dajú. Ale bolo by to ako-tak v pohode, keby tam niekto z nás MUSEL ísť - napríklad školenie z práce alebo niečo také...že by mi to napr. pomohlo k lepšiemu platu, pozícii a tak.
Sama od seba by som si vybavovala dačo jedine s ním. Ak by som dakam chcela ísť a on by bol proti, nešla by som. Na niekom, koho milujem mi záleží viac ako na peniazoch. Nebudem riskovať, že pre peniaze o niekoho prídem - za to, čo tam zarobím, si ho späť nekúpim a ani nikoho iného...Tam ide skrátka o hodnoty.
Keď niekto odchádza na dlhú dobu vo vzťahu preč tak to vždy treba prekonzultovať, ak si odídeš len tak z ničoho nič tak to potom asi o niečom svedčí, aj keď máš na to milión dôvodov....A práca v zahraničí napr. na pol roka-rok.. je väčšinou začiatok konca, pokiaľ nejde o naozaj nevyhnutnú situáciu kde žena doma čaká s hladovými deťmi..
Krátkodobo by sme to nejako prekúsli...ale takisto - ak by to mal byť môj nápad, tak by som bez pádnych dôvodov a bez konzultácie s ním o ničom nerozhodovala. pokiaľ by to bolo "povinné" z firmy, alebo školy, tak to je o niečom inom.
A podľa tej vety "a potom by som si užil prázdniny lepšie ako s ňou" to nevyznelo, ako keby si mal nejaký pojem o láske...To by si akože len tak nechal odísť priateľku a hneď by si sa kurvil, ako vystrčí päty za hranice???
a prečo ťa napadlo hneď slovo "kurvenie" ??? nikto tu o ničom takom nespomínal...užívať si prázdniny to nemusí znamenať "kurviť sa".. aj keď ako pre koho samozrejme