ked povie ANO, tak aj on je klamar, cize nikto neni klamar, a ked povie NIE tak to znamena ze aspon jeden nieje klamar .... cize to mozu byt asi obe moznosti ne ?
Kréta (po grécky Κρήτη - Kriti, po latinsky Creta alebo Candia) je najväčší grécky ostrov a súčasne piaty najväčší ostrovom v Stredozemnom mori. Považuje sa za kolísku európskej civilizácie - ostrov bol centrom Minojskej civilizácie. Podľa gréckej mytológie sa na Kréte narodil vládca olympských bohov – Zeus. Je priamou súčasťou Grécka.
kazdopadne ked sa narodil v neexistujucom meste tym padom aj on neexistuje a nemoze vyhlasit daný výrok zo zadania ulohy. Ale dajme tomu ze sa autor tejto hadanky neznaly zemepisu sekol a dosiel kretan do svojho rodneho mesta Chania (napriklad) na Krete a vyhlasil tamtu vec zo zadania ulohy tak podla mna odpoved bude nie.
ked niekto nie je klamar, to este neznamena, ze klame
alebo mohol stratit obcianstvo a stal sa obcanom napr. slovenska, takze uz nie je grek a kedze nie je grek nie je ani kretan, takze uz nie je kretan a teda som sa zamotal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ak nema pravdu - tak ma pravdu .. takze nechapem preco vsetci hlasujete za nie
bud ja nedavam pozor na geoske albo fakt nie je
To sú tu na birdzi fakt všetci primitívy, alebo som primitív ja?
alebo mohol stratit obcianstvo a stal sa obcanom napr. slovenska, takze uz nie je grek a kedze nie je grek nie je ani kretan, takze uz nie je kretan a teda som sa zamotal