@kosmiklove neviem, či bola v tvojom komente nepochopená irónia alebo nie, každopádne po druhej ráno znamená 02:01 a neskôr, samozrejme niekto by vedel vyrývať že vlastne aj o jednej ráno je po druhej ráno (predchádzajúceho dňa), ale človek s IQ väčším ako číslo topánok to snáď pochopí
Sa poriadne nažeriem, väčšinou o toľkejto chodím ku kámoške s mesta, a tá ma náhodou vždy vtedy doma guláš, tak sa riadne nažeriem toho gulášu, hej, a idem spať.
@etelnair LOL to som do toho neratal...teraz myslim cisto len ked sa niekam idem bavit...
@h8u no dobre tak preco zrovna po druhej? dve hodiny su zrovna nejaky zachytny bod kedy pred prides pred tak to je este v norme a ked prides po to uz je nieco extra? ked niekam idem nezvyknem prist domov tak skoro..ked neratam rodinne/firemne akcie
preferujem chlastanie na byte , ludia ktorých mate radi , lacnejší alkohol , a dovedú si kamošky o ktorých viem, že nemajú kvapavku (ak by prišlo na vec) = dokonalosť
@kosmiklove tak aký je podla teba záchytný bod? o___O neviem, proste ja prídem domov kedykoľvek podla toho kde som, ako ma to tam baví, s kým som a podobne a proste pred druhou mi to príde ešte také že prídem domov a hocikto je hore a tak, po druhej už väčšinou všetci spia..
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h podobne, neni lepšie proste aa možem ísť spať kedykolvek to na mňa pride, nemusim čakať na nejaky jebnutý nočák, možem sa najesť kedy chcem, možem vlastne kohokoľvek vyhodiť, môžem si grcať do vlastného záchoda aa dokonca sa mi často stáva, že ludia prinesú veľa alkoholu ktorý sa nevypije a ostane mi to v mrazničke teraz tam mám fernet a vodku, ten človek bol kamarát kamarátkinho kamaráta a ja mám vďaka nemu postarané o silvester čo sa chlastu týka xD
@h8u aha tak no ja byvam v malom meste a tu moc toho na zabavu neni...pokial nechcem ist s kamosmi do krcmy na pivo...
ked niekam idem tak najblizsie mam trnavu (z toho kam chodim najcastejsie) coz je odo mna 75km takze som odkazany na vlaky/busy...ale aj tak som zvyknuty ist domov az po zaverecnej co je ako kde - od 5 do 7 + k tomu si este prirataj minimalne 2 hodky cestu domov
v podstate suhlasim s nejakym tym medznikom o 2hej, bo to bude pridem dom pred 2hou este ako tak, alebo potom uz pridem domov echt rano a to uz teda moc v pohode nie je
spravím si niečo na jedenie, zapnem book, zistím, že nie som hladná, vypnem book, ráno vstanem a pozerám na svoj výtvor z noci a čudujem sa jak som hento mohla chcieť niekedy zjesť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@h8u no dobre tak preco zrovna po druhej? dve hodiny su zrovna nejaky zachytny bod kedy pred prides pred tak to je este v norme a ked prides po to uz je nieco extra? ked niekam idem nezvyknem prist domov tak skoro..ked neratam rodinne/firemne akcie
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h podobne, neni lepšie proste aa možem ísť spať kedykolvek to na mňa pride, nemusim čakať na nejaky jebnutý nočák, možem sa najesť kedy chcem, možem vlastne kohokoľvek vyhodiť, môžem si grcať do vlastného záchoda aa dokonca sa mi často stáva, že ludia prinesú veľa alkoholu ktorý sa nevypije a ostane mi to v mrazničke teraz tam mám fernet a vodku, ten človek bol kamarát kamarátkinho kamaráta a ja mám vďaka nemu postarané o silvester čo sa chlastu týka xD
ked niekam idem tak najblizsie mam trnavu (z toho kam chodim najcastejsie) coz je odo mna 75km takze som odkazany na vlaky/busy...ale aj tak som zvyknuty ist domov az po zaverecnej co je ako kde - od 5 do 7 + k tomu si este prirataj minimalne 2 hodky cestu domov
aj dnes večer tomu tak bude, mám taký pocit