Aka kombinacia neprijemnych veci sa vam stala v jeden den, popr. v kratkom casovom obdobi? Napr. ste sa rozisli s priatelom, niekto vam nabural auto a stratili bankomatovu kartu s papierikom s heslom v jeden den, alebo tak.
..hej trochu sa chcem upokoj
pred dakymi 4 rokmi ma nechal chlap a ja som z toho bola tak v pici ze som nebola schopna sa naucit na koncorocku z matiky kde mi stacilo 50% aby som mala 2 na vysvedceni (u mna nevidany jav)
no mala som tych % tusim 12
a viem ze tam sa mi este milion veci postavalo ale uz si nepamatam
práve minulý týždeň.. tie známky, ktoré som chcela opraviť na vysvedčení, som neopravila, stratila som ISIC, mobil sa mi začal kaziť, dosť zlé veci sa o mne rozšírili a čo je najhoršie, začala som mať pocit, že začínam strácať ľudí okolo seba kvôli tomu, aká som
Mne konkretne nie ale poznam cloveka ktoreho v casovom rozmedzi asi tyzden postretli udalosti ako: rozchod s priatelkou po roku z jej iniciativy, vyhadzov v robote a znicene auto.
@wind pokašľané testy na jazykovke,silná chrípka 3 dni pred odchodom na dovolenku a ochorenie jedného bízkeho to je taký posledný blbší deň ale najhorší bol keď mi zomrel otec....
ja sa vyjadrím tiež
priatelka sa so mnou rozišla, problémy doma, našiel som si robotu v ktorej nemôžem pokračovať lebo nemám živnosťák, nebavím sa s kamošom lebo je to kokot teraz, mama má závažné zdrav. problémy.ect.
ale šak stávajú sa všelijaké veci. nebráni mi to tancovať pri hudbe
ňák bolo ňák bude.
ale že nárazovo, to súhlasím.
aspoň že tá ex je nejako tak v klídku, poslúžime si ako hromozvod.
Stalo sa mi to už dávnejšie,ale bolo to v jeden deň: išla som na úrad práce,prišla som tam a zistila som, že nemám občiansky preukaz so sebou...išla som domov a pred dverami som zistila,že nemám kľúče od bytu a nikto nebol doma...išla som za mamou do roboty po kľúče, vrátila som sa domov celá natešená,no nakoniec sa mi kľúč zlomil v zámke... takže som musela klopať susedovi, ktorý mi nejak otvoril dvere a tak som sa dostala do bytu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no mala som tych % tusim 12
a viem ze tam sa mi este milion veci postavalo ale uz si nepamatam
priatelka sa so mnou rozišla, problémy doma, našiel som si robotu v ktorej nemôžem pokračovať lebo nemám živnosťák, nebavím sa s kamošom lebo je to kokot teraz, mama má závažné zdrav. problémy.ect.
ale šak stávajú sa všelijaké veci.
nebráni mi to tancovať pri hudbe
ňák bolo ňák bude.
ale že nárazovo, to súhlasím.
aspoň že tá ex je nejako tak v klídku, poslúžime si ako hromozvod.
ale negatívna a zlé veci si nenechávam, aby mi myšlienky a spomienky zapĺňali.
takže si ich už nepamiatám! :happy: