Niektorý ľudia majú strašné predsudky. Na novej škole po mne tak divno zazerajú, ked som išla po chodbe jeden chalan len tak povedal že "štetka" alebo spolužiak mi vraví že "ty si taká radodajná však" pritom neobliekam sa lacno, nenosim nejake vystrihy .
Keby mi toto niekto povie, ladne sa k nemu skĺznem, opriem ho o stenu, zašepkám mu: "chcel by si aj ty?" a potom stisnem gule až by mu oči vyleteli. A ešte dvacku vypýtam, źe sa mi zrejme urobil do ruky.
Neda sa s tym robit nic , bud si to nevsimaj alebo nabuduce nejakemu povedz ano som taka , uzivam si , mam sex s ludmi a nemusim masturbovat pod perinou ty panic.
Djuj, ja dredy mám, vieš čo je to na našom zakomplexovanom Slovensku ? Ale ja sa už nad tým len pousmejem keď sa niekomu niečo nepáči, nemám toľko sily vysvetľovať že feťák je ten ktorý si denne rysuje lajny pika alebo čoho A nie ten kto má zapletené vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ibaže by si ich odmietla niekedy .....to potom s tým nenarobíš nič, to sú takí ľudia zvaní "retardi"
Hovorím z vlastnej skúsenosti, obyvatelia našej školy ma stretávajú po žúrkach, dokonca s kadekým a nikdy na mňa nikto nevykokotil takú hovadinu
O mne sa tvrdí,že som rozmaznaňučká, že mi všeeeetko kúpia, že mám hento, že mám tamto ... vôbec sa pre to nezrucuj
ja odchadzam daleko prec az kym sa na to zabudne..aktualne som v prg
Cim budes starsia tym viac pochopis aka mala vaha je nazor inych ludi az ku koncu ich ani nebudes vnimat