Podľa mňa je najlepšie napísať len prepac. To hovorí za všetko.
A co ich najviac nastve pri hadke? To neviem. Ale môjho naposledy nastalo ked sme sa hadali, ze som mu zobrala kolac z ust co jedol, hodila ho do drezu, obliekla sa a odisla z bytu.
Mna ked otravuje s debilnimi fotkami .Predsa ak sme niekde nemusi to hned vediet 350 ludi .Nastve ma hlavne preco si mi nenapisal na fb preto som ho aj zrusil .
najviac ma naštve a je mi ľúto že väčšina mojich hádok s holkou vznikla z nedorozumenia na základe iného spôsobu myslenia/vnímania vecí, a prerástla do hádky po tom, čo keď mi ona vysvetlila ako to videla a prečo jej to vadilo, tak keď som sa jej ja pokúsil vysvetliť prečo som to urobil, tak sa nasrala že sa vyhováram, alebo že hovorím somariny, nechápala že jej vysvetľujem ako proste funguje môj mozog.
proste hádky z nepochopenia.
druhé najviac ma vždy mrzelo že sa nikdy (žiadna) neospravedlnila, až na jednu výnimku, lebo proste vždy keď sme niečo vnímali inak, tak ony to prirodzene brali že ten ich spôsob je správny a normálny. čo je možno pravda, ale človek pri sebe potrebuje niekoho kto bude jeho rozhodnutia a myšlienkové pochody chápať, alebo aspoň akceptovať (a snažiť sa pochopiť)...
@shoesmaniac a obyčajné "prepáč" by nikdy v žiadnom prípade nestačilo.
Dost malo sa s ludmi hadam a fakt velmi zriedka s priatelkou. Ale najviac ma niekedy dokaze najebat to, ked niekto pouziva argumenty ad hominem a podobne. A to robi bohuzial vacsia zien, takze niekedy mi nervy nestacia, ale inak som v pohode . A ked sa mi niekto chce ospravedlnit, tak prijimam vsetko, ale s tym, ze to povie narovinu.
@pika keď mi dá argumenty po ktorých skutočne usúdim že som ich prehliadol a že zomňa robia nespravodlivého a že som jej tým skutočne ublížil a že som si to mal uvedomiť skôr
@shoesmaniac skôr by som povedal že sú muži ktorým sa to nechce, prípadne tí, čo zistili že je omnoho menej náročné a nebezpečné keď žene povedia nech nehysterčí a dostane na hubu, asi...?
inak hej, zaujímalo by ma v koľkých percentách je dôvodom domáceho násilia to, že to bola jednoduchšia varianta ako snažiť sa niečo vysvetliť.
fú, jaká dezilúzia na mňa takto zvečera zasa lezie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A co ich najviac nastve pri hadke? To neviem. Ale môjho naposledy nastalo ked sme sa hadali, ze som mu zobrala kolac z ust co jedol, hodila ho do drezu, obliekla sa a odisla z bytu.
proste hádky z nepochopenia.
druhé najviac ma vždy mrzelo že sa nikdy (žiadna) neospravedlnila, až na jednu výnimku, lebo proste vždy keď sme niečo vnímali inak, tak ony to prirodzene brali že ten ich spôsob je správny a normálny. čo je možno pravda, ale človek pri sebe potrebuje niekoho kto bude jeho rozhodnutia a myšlienkové pochody chápať, alebo aspoň akceptovať (a snažiť sa pochopiť)...
@shoesmaniac a obyčajné "prepáč" by nikdy v žiadnom prípade nestačilo.
inak hej, zaujímalo by ma v koľkých percentách je dôvodom domáceho násilia to, že to bola jednoduchšia varianta ako snažiť sa niečo vysvetliť.
fú, jaká dezilúzia na mňa takto zvečera zasa lezie