@tia999 veľmi zaujímavá anketa a tipoval by som, že si pri jej tvorbe myslela aj na mňa (a keď nie aspoň ma nechaj v tom ale nanešťastie neviem si vybrať žiadnu z uvedených možností
nevedela som sa rozhodnúť medzi prvou a poslednou možnosťou...v rádiu hrajú iba totalne sračky...počúvam vždy keď mám pri sebe mp4ku ale najlepšie je keď som na nejakej party kde si aj zatancujem
No musel som dat prve a necital som ine moznosti proste je to cast mna a zivot bez nej si neviem predstavit. A co sa tyka v akej forme: v aute mam CD, doma MP3 a internetove radio (last.fm) a inak nic
najcastejsie (aj najradsej?) si pustim hudbu hlavne pri tom upratovani.. v poslednom case sa pristihnem ze radsej si pri PC necham ticho alebo pozeram nejake videa a nepustam si hudbu.. netusim cim to je asi mam dake tiche obdobie alebo co, lebo som uz mala aj take ze som bola na hudbe zavisla a pocuvala ju uplne ze furt, aj v noci aj v skole..
fuuha no z tych moznosti viac pri upratovani ked som smutna v strese z nudy a tak no a co pocujem a paci sa mi to tak si to stiahnem a pocuvam..moc sa podla stylov neriadim aj ked od niektorych skupin sa mi lubi viac pesniciek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vsak ja tam mam tiez viac moznosti, za ktore by som hlasovala...
napadla ma asi uz pred 3-mi dnami, ale az teraz som ju zalozila
S hudbou vzdy a vsade
tiez mam rada, tie 2 farby