dobre rano,po vcerajsej nocii..boli ma hlava...dost..pred chvilou som volala s 3ma chalanmi,kamosmi...a chcela vediet,ci to,co sa mi zda,ze som porobila som fakt porobila..je to horsie ako som si myslela =D =D
neostava mi nic ine,len sklonit hlavu a zanadavat si...
Ja osobne si pametam vzdy vseto možem byť uplne KO že ani chodit neviem ale zhruba si pametam vsetko Sice mit rosku trva kym si dam vsetko dohromady ale pamatam
@V3nty to je presne aj môj prípad...nemusím vôbec vedieť chodiť ale si pamätám len práve v tej chvíli nwm čo robím a na druhý deň si spomeniem čo som všetko robila napríklad som si žičala kamošov bike a keďže som poriadne nevidela ani cm pred seba ta som skoro zrazila jedného ujka čo stál pred kostolom
tiez si vzdy pamatam.. a tak ja som zatial este nespravila nijake velke hluposti.ale z toho, co tu bolo spominane som par zazila, ako napr. kupanie.. hm ci uz v malom spinavom potoku komplet oblecena alebo v jazere zas bez oblecenia ale ako vzdy si uvedomujem, co robim, takze nejakych extra velkych preslapov nie som schopna.teda nikdy nespravim to, co by som lutovala
Az take velke hluposti som nerobil... ale mam dar, ze rano ma vobec neboli hlava, ani mi nieje zle, len som trosku vygumovany , inac v poho dam si kafe a po pol hodine zijem normalne...
no naposledy sem dostala pokutu za rušenie nočného kludu...podotýkam, že z 30 eur sme to zrazili na 10 a iba sme si spívali pesničky...tak to už je co, ked si človek sce len trošku zaspívat...vrrr
Keby som si mal pamätať všetko tak sa asi prepadnem od hanby. A keby som to mal vydať knižne tak by to bola sága jak hovado.Našťastie to mám dávno za sebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
neostava mi nic ine,len sklonit hlavu a zanadavat si...
@all Nepite ked to neviete ....
Ja osobne si pametam vzdy vseto možem byť uplne KO že ani chodit neviem ale zhruba si pametam vsetko Sice mit rosku trva kym si dam vsetko dohromady ale pamatam
Bitka a nasledne policajna stanica
Kradli sme benzin ,aby sme mali do motoriek ked sme boli nadrbany ... chytili nas pritom ,pokuta 2000sk
Nejake rozbijačky a podobne , valanie v snehu nahý , to boli take tie zaciatky
Teraz je užto viacej pri normale Ale cezleto na chate sa to obcas vymkne kontrole a sa kupeme v potoku Ladove medvede
A teraz dlho som nebol opitý
Trom som volala,lebo sme sedeli obrovska partia a mala som vypadky.. .. paane boze,domyslavy si =D
@Punkytunakwiky ako povedal xhtml "ser na to, decko" ..este sa ty hraj s barbinkami lebo to xx krat olutujes
Potom som sa smiala ked mi od smiechu vystrekol sopel- trápne.
A ostatné si (našťastie) nepamätám Nepijem často, takže mám len tieto dva zážitky.