Je to jedno. Ak necitim, ze si s clovekom sedim od zaciatku - prve minuty/hodiny od stretnutia - nemam zaujem budovat vztah dalej. Ak si sadneme, na forme komunikacie nezalezi.
@trdelniiiq tak ale poniektori budujeme viac vztahov paralerne. najlepsie je priamo stretavanie, ale to sa nie vzdy da hned od zaciatku, na dialku je najlepsie telefonovanie. Pisanie je moc neosobne ja napriklad pisanim nedokazem vyjadrit to co hlasom.
čakal som že tam bude možnosť osobne ... (zrejme to zastupovalo hulakanie ako buran) no takže najskôr osobne, potom soc.siete, potom sms , telefon ... a zase osobne
jak nepochopila ?? myslím, že na vete " zoznámiš sa s niekým...akú formu komunikáciue preferuješ" nie je veľa vecí čo by sa dali nepochopiť .... niekto tu asi nepochopil moju odpoveď.
proste nech stretnem cloveka kdekolvek (na diske, cez kamosov, hoc aj cez net) chcem normálne face to face stretko a normálny rozhovor, ziadne vypisovacky, sms-ky, fejsbúky, emaily a neviem co ....
@pesadilla preto sa aj ja najradsej bavim face to face. Asi som nevyjadril presne. Islo mi o to akym sposobom s clovekom nadviazes prvy kontakt. (mas uz za sebou prve zoznamenie na zivo a vymenili ste si cisla alebo iny kontakt)
Vela dievcat preferuje volanie, niektore hanblivejsie nedvihnu, ale odpisuju na sms atd atd tu ma zaujima ako to ma vacsina z vas ci radsej pisu volaju, alebo sa idu pozriet niekam kde to dievca pracuje atd. Ja napr. preferujem telefonovanie lebo je ine pocut jej hlas a ine vypisovat si.
Ja som typ, ktory sa ludom vacsinou vyhyba, ale ked tak, tak face to face. Inym sposobom kominukovat ani neviem (neosobna komunikacia mi pride otravna a nedokazem ju dlho udrziavat).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
jak nepochopila ?? myslím, že na vete " zoznámiš sa s niekým...akú formu komunikáciue preferuješ" nie je veľa vecí čo by sa dali nepochopiť .... niekto tu asi nepochopil moju odpoveď.
proste nech stretnem cloveka kdekolvek (na diske, cez kamosov, hoc aj cez net) chcem normálne face to face stretko a normálny rozhovor, ziadne vypisovacky, sms-ky, fejsbúky, emaily a neviem co ....
Vela dievcat preferuje volanie, niektore hanblivejsie nedvihnu, ale odpisuju na sms atd atd tu ma zaujima ako to ma vacsina z vas ci radsej pisu volaju, alebo sa idu pozriet niekam kde to dievca pracuje atd. Ja napr. preferujem telefonovanie lebo je ine pocut jej hlas a ine vypisovat si.