Nemyslím kdesi na diskotéke ked vám nejaký kamoš zoznámi svojho druhého kamoša ale niečo seriozne napríklad ked sa s niekým zoznamujete z pracovného hladiska.
hej a vzdy stlacam trosku silnejsie.. nie brutalne, ale proste tak, ze davam tomu cloveku najavo, ze mi nevadi dotyk s nim a imponuje mi, ked mi ta druha osoba tiez nedrzi ruku akoby bola z cukru..
a akurat som si spomenula na to, ake som zazila vcera awk zoznamenie.. stava sa
Podávam ruku, pretože väčšinou sa zoznamujem s ľuďmi staršími než som ja a keď čakám, čo urobí ten druhý, tak mi väčšinou podá ruku. Tak to proste opätujem.
aa vcera mi moj buduci sef povedal ze sa mu paci ze mu vzdy ked sa lucime podam ruku, aj ked sme sa uz videli viackrat a tykame si a je to cele neformalne, ale ze mu to imponuje proste
skor nie ako ano, lebo v mojom veku a postaveni mi este neprinalezi podavat ruku ako prva.. v spolocnosti, kde sa podavaju ruky ako pozdrav som vzdy ja z tych najmladsich a najnizsie spolocensky postavenych.
Podávam, spočiatku bol strach a nevedela som sa ani pozrieť do očí ale odkedy som štatnicovala a tam nam povedali, že je doležity očny kontakt a podanie ruky .... Odvtedy sa pozeram stale do oči a podavam ruky je to super
vobec to nemam rada....a vzdy zabudnes stisnut ruku tak ako by som chcela lebo sa prilis sustredujem na tvar tej osoby.... to,ze meno absolutne prepocujem je samozrejmost...minimalne 5 krat musim stretnut osobu aby som si zapamatala jej/jeho meno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a akurat som si spomenula na to, ake som zazila vcera awk zoznamenie.. stava sa
a potom v kostole pri svätej liturgii, keď kňaz povie
"Pokoj vam zanechavam, svoj pokoj vam davam."
ale obcas sa mi aj nechce
tak len zamavam a poviem ahoj
aa vcera mi moj buduci sef povedal ze sa mu paci ze mu vzdy ked sa lucime podam ruku, aj ked sme sa uz videli viackrat a tykame si a je to cele neformalne, ale ze mu to imponuje proste
Ale nemam to rada, fyzicky kontakt s cudzimi ludmi mi je velmi neprijemny, a ked sa chcu este aj pusinkovat, musim to predychat vzdy
A ked som musela prejst celu firmu a podat si ruku s kazdym jednym clovekom, som myslela, ze ten prvy den bude aj posledny
ale nemám to rada